Penzion Fako

Slovensko, Střední Slovensko, Liptovský Mikuláš

PENZION FAKO - Rekreační pobyt - Liptovský Mikuláš

  Slovensko, Nízké Tatry, Střední Slovensko, Západní Tatry, Liptovský Mikuláš
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Popis

Penzion je vhodný pro rodiny s dětmi, mladých lidí, obchodních cestujících, skupiny i jednotlivce. V penzionu můžete využít tenisový antukový kurt, zastřešený zahradní bazén. Penzion nezabezpečuje stravování. V okolí je lyžařské středisko Opalisko v Závažné Porubě, motokárová dráha Monaco Grand Prix, termální koupaliště v Liptovském Jánu, největší aquapark na Slovensku Tatralandia, nejznámější a největší lyžařské středisko Jasná, Demänovské jeskyně, cyklistické a turistické trasy ve Ždiarské dolině. Penzion se nachází 8 km od Aquaparku Tatralandia.

V nejbližším okolí se nachází Sportovní areál XSPORT – areál patří k největším nejen na Liptově ale taky na Slovensku. Poskytuje sportovní, zábavní a adrenalinové aktivity.

Ubytování

Ve dvoulůžkových pokojích s možností přistýlky s vlastním sociálním zařízením, LCD TV, připojení k internetu přes Wi-Fi zdarma a velkým balkonem. Ve všech pokojích je kuchyňský kout. Pro dva pokoje je společná malá lednička ,která se nachází na chodbě před pokoji. Ve dvoulůžkovém apartmánu s možností dvou přistýlek. Apartmán se skládá z ložnice, obývací části a kompletně zařízené kuchyňky s jídelním koutem (lednička, mikrovlnka, rychlovarná konvice a plynový sporák). vlastního sociálního zařízení, TV/SAT, připojení na internet přes Wi-Fi a velký slunečný balkon s posezením.

Slevy

Parkování zdarma. Dítě do 6 let bez nároku na lůžko nebo přistýlku zdarma.

Základní cena zahrnuje

  • Rekreační pobyt
  • Cena za osobu / noc s vlastní stravou. Apartmán musí být obsazen 4 osobami, cena za přistýlku v apartmán je stejná jako za lůžko. V termínu 27.12. – 10.01. je minimální délka pobytu 7 nocí.
  • Parkování zdarma. Dítě do 6 let bez nároku na lůžko nebo přistýlku zdarma.

Základní cena nezahrnuje

  • Rekreační poplatek
  • Dítě do 6 let bez nároku na lůžko

Informace o zájezdu

Pořadatel: DCK Rekrea Ostrava s.r.o., IČ 25379178.
Název hotelu dle pořadatele: PENZION FAKO - Rekreační pobyt - Liptovský Mikuláš
Lokalita dle pořadatele: Liptov, Liptovský Mikuláš

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 552 915
dnes 8–19 h

Slovensko

Naši východní sousedé se mohou pochlubit zejména nádhernou přírodou vysokých pohoří. Vysoké Tatry mají povahu velehor a tomu odpovídá jejich majestátnost. Krása hor vynikne jak v zimě, kdy se promění v lyžařský ráj, tak v létě, kdy lze podnikat jednu túru za druhou po dobrodružných horských stezkách. Na různé sportovní aktivity během celého roku navazuje bohatý wellness program místních hotelů a lázní. Slovensko, to nejsou jenom vysoké hory, jižní část země v Dunajské nížině je vyhlášenou oblastí termálních lázní a wellness komplexů. Turistickým lákadlem je i hlavní město Bratislava. Kromě místního hradu je hlavním cílem také velkolepý Dunaj. Na Slovensku na vás čeká prostředí podobné našemu, podobné ceny a odpadá také jakákoliv jazyková bariéra. Vyzkoušejte Slovenskou republiku jako zajímavý a neokoukaný cíl dovolené.

Slovensko - více informací

Nezávazná objednávka

PENZION FAKO - Rekreační pobyt - Liptovský Mikuláš
  Slovensko, Nízké Tatry, Střední Slovensko, Západní Tatry, Liptovský Mikuláš

Cena
3 500 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 552 915

Pobyt

dospělá osoba na pevném lůžku
0
3 500 Kč
dítě do 6 let bez nároku na lůžko
0
0 Kč
příplatek za přistýlku
0
1 750 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
440 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
272 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
270 Kč