Penzion Horst

  Rakousko, Korutany, Klagenfurt am Wörthersee

Penzion HORST

    Rakousko, Korutany, Rakouská jezera, Villach, Klagenfurt am Wörthersee, Wörthersee
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Oblast kolem jezera Klopeiner See se nachází v jižní části Korutan, cca 15 km východně od Klagenfurtu. Je ideálním místem ke strávení dovolené s přáteli, nebo s rodinou. Teplota nádherně čisté vody dosahuje v měsících červen – srpen teplot až 28 °C a patří tak k nejteplejším jezerům Rakouska, resp. Evropy. Krajina láká na pěší turistiku, nordic walking, golf, tenis, popř. jízdu na koních, potápění, surfování, rybaření, jízdu na bobové dráze, popř. využít
místní cyklostezky a trasy pro horská kola a in-line brusle.
1,5 km od jezera Klopeiner See, obec St. Kanzian/Oberseidendorf

Popis

Oblast kolem jezera Klopeiner See se nachází v jižní části Korutan, cca 15 km východně od Klagenfurtu. Je ideálním místem ke strávení dovolené s přáteli, nebo s rodinou. Teplota nádherně čisté vody dosahuje v měsících červen – srpen teplot až 28 °C a patří tak k nejteplejším jezerům Rakouska, resp. Evropy. Krajina láká na pěší turistiku, nordic walking, golf, tenis, popř. jízdu na koních, potápění, surfování, rybaření, jízdu na bobové dráze, popř. využít místní cyklostezky a trasy pro horská kola a in-line brusle.
rodinný penzion, velká louka pro dětské aktivity

Ubytování

2-3 lůžkové pokoje s možností přistýlky, sociální zařízení, většina s balkonem

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 257 128
dnes 8–19 h

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací