Penzion Hubert

Slovensko, Střední Slovensko, Zuberec

PENZION HUBERT - Rekreační pobyt - Zuberec

  Slovensko, Roháče, Střední Slovensko, Západní Tatry, Zuberec
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

Penzión Hubert je rodinný penzion, který se nachází přímo v centru obce Zuberec, jen 500 metrů od zubereckých sjezdovek. Nabízí vlastní restauraci a tradiční slovenskou společenskou místnost s krbem zvanou koliba. Wi-Fi připojení je k dispozici zdarma. K dispozici je také venkovní posezení s grilem, kulečník a parkoviště. Penzión Hubert se nachází přímo u turistických stezek a trasy na běh na lyžích a lyžování jsou vzdálené cca 500 metrů. Lyžařské centrum Zverovka-Spálená se nachází ve vzdálenosti 6 km. Penzión Hubert je vzdálen 1,5 km od jízdárny. Sauna a krytý bazén jsou vzdáleny 600 metrů a venkovní kluziště je vzdáleno 700 metrů. Termální park Oravice je 11 km daleko. Aquapark Tatralandia je vzdálen 29 km.

Ubytování

Dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky s vlastním sociálním zařízením a rádiem, TV a připojením k internetu přes Wi-Fi.

Letní popis

V oblasti Roháčů jsou příznivé podmínky pro vysokohorskou turistiku a poznávání krás přírody. 3 km od chaty se nachází Muzeum oravské dědiny vesnice.

Zimní popis

Je vhodné pro všechny kategorie lyžařů. Středisko nabízí možnost večerního a nočního lyžování. Další lyžařské středisko, taktéž pouhých 500m od hotelu v obci Zuberec v lokalitě Janovky. V okolí Habovky a Zuberce je velmi oblíbené běžecké lyžování po upravených tratích, které vedou až na Zverovku.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 195 064
dnes 8–19 h

Slovensko

Naši východní sousedé se mohou pochlubit zejména nádhernou přírodou vysokých pohoří. Vysoké Tatry mají povahu velehor a tomu odpovídá jejich majestátnost. Krása hor vynikne jak v zimě, kdy se promění v lyžařský ráj, tak v létě, kdy lze podnikat jednu túru za druhou po dobrodružných horských stezkách. Na různé sportovní aktivity během celého roku navazuje bohatý wellness program místních hotelů a lázní. Slovensko, to nejsou jenom vysoké hory, jižní část země v Dunajské nížině je vyhlášenou oblastí termálních lázní a wellness komplexů. Turistickým lákadlem je i hlavní město Bratislava. Kromě místního hradu je hlavním cílem také velkolepý Dunaj. Na Slovensku na vás čeká prostředí podobné našemu, podobné ceny a odpadá také jakákoliv jazyková bariéra. Vyzkoušejte Slovenskou republiku jako zajímavý a neokoukaný cíl dovolené.

Slovensko - více informací