Penzion Jople

Slovensko, Jižní Slovensko, Podhájska

5/5

PENZION JOPLE

  Slovensko, Jižní Slovensko, Podhájska
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

penzion se nachází v obci Podhájska, která je známá svým termálním koupalištěm s unikátní léčivou vodou, která je srovnatelná s vodou Mrtvého moře. Voda má teplotu 80°C a do bazénů je ochlazována na 33 - 38°C. Léčí se tu nemoci kožní a pohybového ústrojí. Penzion je situovaný v rodinné zástavbě v tichém prostředí, vzdálený 950 m od termálního koupaliště.

Koupání

termální koupaliště s celoročním provozem (9 bazénů a tobogán v letním období, v zimním období 3 bazény), Wellness centrum Aquamarin (kryté i venkovní bazény s termální i užitkovou vodou, vitální svět a další atrakce) - 950 m od penzionu.

Vybavení

jídelna, letní terasa s krbem, dětské pískoviště, víceúčelové hřiště s umělým povrchem (10 x 24 m) - možno využít pro volejbal, basketbal, mini fotbal, WiFi internet. Parkování v uzavřeném areálu penzionu.

Doprava

vlastní.

Poznámky

Možnost dokoupení cestovního pojištění. Minimální délka pobytu 1.6.-1.10.22 3 noci, v ostatním období 2 noci. Plánované technické odstávky termálního koupaliště Podhájska a wellness centra Aquamarín: Venkovní sedací bazén a plovárna uzavřeny v termínu 25.4.-2.5.2022 vč. Wellness centrum Aquamarin uzavřen v období 19.4.-2.5.2022 vč. Pobytová taxa (poplatek místnímu úřadu): 0,50 €/osoba/noc.

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 222 811
dnes 8–19 h

Hodnocení

3. nejlepší hotel v destinaci Jižní Slovensko

5/ 5 9 recenzí

Aneta říjen 2019 Super ubytování. Penzion krásný, hostitelé super !!! Doporučujeme !!!... celá recenze

SKS říjen 2019 Podhájska. Jelikož se do penzionu Jople vracíme opakovaně, tak není co vytknout.... celá recenze

Marcela září 2019 3 holky z Trojanovic v penzionu Jople Podhajská. Vše prostě SUPER. Personál velice příjemný a ochotný. Ubytování perfektní, pěkný, velký, čistý pokoj, bezchybně vybavený(vel... celá recenze

Slovensko

Naši východní sousedé se mohou pochlubit zejména nádhernou přírodou vysokých pohoří. Vysoké Tatry mají povahu velehor a tomu odpovídá jejich majestátnost. Krása hor vynikne jak v zimě, kdy se promění v lyžařský ráj, tak v létě, kdy lze podnikat jednu túru za druhou po dobrodružných horských stezkách. Na různé sportovní aktivity během celého roku navazuje bohatý wellness program místních hotelů a lázní. Slovensko, to nejsou jenom vysoké hory, jižní část země v Dunajské nížině je vyhlášenou oblastí termálních lázní a wellness komplexů. Turistickým lákadlem je i hlavní město Bratislava. Kromě místního hradu je hlavním cílem také velkolepý Dunaj. Na Slovensku na vás čeká prostředí podobné našemu, podobné ceny a odpadá také jakákoliv jazyková bariéra. Vyzkoušejte Slovenskou republiku jako zajímavý a neokoukaný cíl dovolené.

Slovensko - více informací