Hotel Rifugio Divisione Julia

Itálie, Friuli Venezia Giulia, Sella Nevea

PENZION JULIA

  Itálie, Friuli Skiregion, Sella Nevea
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Obecné informace

Před několika lety kompletně zrekonstruovaný 3 patrový moderní penzion s celkovou kapacitou 42 lůžek +1 přistýlka v 9 ti pokojích. Náš tip pro klienty, kteří chtějí dostat za velmi slušnou cenu ubytování, polopenzi i skipas a nedojíždět ke sjezdovce! Ideální volba pro ucelené skupiny, kterým nevadí společné sociální zařízení nebo pro sportovní kluby či školní kolektivy! 50 m od penzionu je multifunkční budova, která nabízí: malý obchůdek, bar, místnost s projektorem na kongresy či přednášky, informační centrum, prádelnu s pračkou a sušičkou*, tělocvičnu s horolezeckou stěnou, finskou saunu pro 4 osoby*. V blízkosti penzionu je také malý zábavný park pro děti, igloo, dráha na bobování a za ideálních podmínek také kluziště. Vedle hotelu Canin asi 100 m od penzionu Julia pak krytý pojizdný koberec pro děti či začátečníky a půjčovna lyží a snowboardu.
Důležitá informace! Po celou sezónu
2022/2023 na Sella Nevee nebudou vleky v provozu každé úterý! Tento den
bude rezervovaný pro skialpinisty! Klientům ubytovaným v penzionu Julia doporučujeme na tento den naplánovat lyžování v
Tarvisiu, skipas v základní ceně zájezdů funguje pro neomezené návštěvy Tarvisia/Monte Lussari.

Poloha

Sella Nevea, skiareál Sella Nevea/Bovec – 200 m, skiareál Tarvisio – 21 km, skiareál Monte Lussari – 24 km

Vybavenost kapacity

Recepce, bar, restaurace s krbem, úschovna lyží, internet WI-FI v prostorách baru a restaurace, výtah (do 2. patra), vyhrazené parkování

Stravování

Snídaně – formou bufetu včetně nápojů (s výběrem ze sladkých nebo slaných pokrmů)
Večeře – servírované menu s výběrem ze 2 předkrmů (polévka nebo těstoviny) a 2 hlavních jídel s přílohou, voda v ceně, ostatní nápoje za poplatek

Popis ubytování

1. patro: 2 x pokoj 2, 1x pokoj 3, 1x pokoj 4 (manželská postel + palanda)- každý pokoj s vlastním sociálním zařízením se sprchou
2. patro: 2x pokoj pro 4 osoby (2 x palanda) s umyvadlem, 2x pokoj pro 6 osob (3x palanda), 2x společné sociální zařízení pro všechny 4 pokoje na patře (oddělené na muže a ženy)
3. patro: 1x pokoj pro 11 (7 samostatných lůžek, 2x palanda), společné sociální zařízení pro všechny 3 pokoje na patře (2 pokoje se nepronajímají)

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Rifugio Divisione Julia
Vzdálenost od sjezdovky: 300 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 248 806
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-penzion-julia-friuli-italie-z2248806/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací