Pension Koidl

  Rakousko, Salcbursko, Maria Alm

4/5

Penzion Koidl

    Rakousko, Hochkönig / Maria Alm, Salcbursko, Maria Alm
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Vaše výhody

Útulný penzion na ideálním místě pro pěší turistiku. Bonusová karta Hochkönig Card zdarma.

Poloha

penzion leží na slunném místě s výhledem na okolní pohoří. Centrum obce Maria Alm je vzdáleno cca 800 m, jezero ke koupání cca 6 km. Volnočasové centrum s koupalištěm cca 2 km.

Vybavení

pension s 14 pokoji, jídelnou/společenskou místností, terasou, trávníkem s lehátky.

Ubytování

Dvoulůžkové pokoje (A2B): jsou vybaveny sprchou, WC, kabel. TV.

Dvoulůžkové pokoje (A2C): vybavení jako A2B, navíc balkon.

Rodinné pokoje (A2D): dvoulůžkové pokoje s možností až 2 přistýlek (patrová postel, do 11 let), vybavení jako A2B.

Stravování

polopenze. Bohatá snídaně formou bufetových stolů s koutkem zdravé výživy, k večeři výběr z menu o 3 chodech, 6x týdně salátový bufet. 1x týdně večer s grilováním (dle počasí), vepřové koleno nebo žebírka. Jsou využívány potraviny z vlastní produkce penzionu. K večeři nápoj zdarma, např. 0,25 l vína, voda, limonáda nebo 1x 0,5 l piva.

Internet

WiFi zdarma v celém hotelu.

Wellness

za poplatek: sauna a parní lázeň. (1x týdně zdarma).

Děti

dětské hřiště. Dětská postýlka do 2 let zdarma, na vyžádání.

Další výhody

HochkönigCard zdarma s množstvím výhod a slev u smluvních partnerů, nabídka služeb se může v průběhu roku změnit (např.: použití lanovek v Maria Almu, Dientenu a Mühlbachu, využití turistického autobusu, 1x cesta lanovkou na Biberg, vstup do koupališť v Maria Almu a Mühlbachu, využití tenisových kurtů v Maria Almu a Mühlbachu a mnoho dalšího).

Info (vlastní dopravou)

parkování: parkoviště zdarma; příjezd vlakem: transfer z/na nádraží Saalfelden zdarma (nutná rezervace předem přímo v penzionu); domácí zvíře: ne; lázeňská taxa: cca 2 € den/osoba od 15 let, platba na místě; příjezd/minimální délka pobytu: denně/2 noci.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Pension Koidl ***
Vzdálenost od sjezdovky: 600 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 466 161
dnes 8–19 h

Hodnocení

16. nejlepší hotel v destinaci Salcbursko

4/ 5 3 recenzí

Lenka červen 2019 Penzion Koidl. Všechno super, byli jsme moc spokojeni. Penzion moc hezký, obsluha velmi milá, jídlo výborné. Okolí krásné na výlety, navíc s kart... celá recenze

Březňáci leden 2015 Penzion KOIDL. V penzionu chybí recepce, na dveřích je uveden seznam příchozích hostů s číslem pokoje, klíče od pokoje leží na posteli v pokoji. ... celá recenze

Věra Hladíková březen 2014 Penzion Koidl. Příjemné místo, dobře dostupné,pěkná procházka do historické obce Maria Alm.... celá recenze

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-penzion-koidl-hochkonig-maria-alm-rakousko-z1466161/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací