Hotel Maria

Polsko, Pomořsko, Władysławowo

Penzion Maria: Týdenní pobyt se snídaní

    Polsko, Baltské moře, Pomořsko, Władysławowo
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Penzion Maria

Penzion Maria se nachází v letovisku Wladyslawowo, které představuje jedno z hlavních přímořských letovisek Polska. Zdejší klima má léčivé účinky a je přesyceno jódem. Penzion Maria leží cca 700 m od pláže, v tiché vilové čtvrti městečka. Skládá se z 2 samostatně stojících pavilonů a hlavní budovy.

Ubytování 

Hosté se mohou ubytovat ve 2 i 3lůžkových pokojích v pavilonech či hlavní budově. Každý pavilon má svůj samostatný vchod, pokoje se soc. zařízením jsou vybaveny televizí, lednicí a rychlovarnou konvicí. Pokoje se soc. zařízením v hlavní budově jsou rozměrově trochu větší než pokoje v pavilonu, jsou vybaveny televizí, lednicí a rychlovarnou konvicí. Přistýlka je chápána jako společné spaní na rozkládacím gauči.

Stravování

Hostům je k dispozici jídelna, která se nachází v hlavní budově, na střeše pavilonu velká terasa, kde je možnost grilování. Stravování je formou servírované snídaně. Hosté si mohou zdarma zapůjčit gril a užívat společnou kuchyň v době obědu. 

Parkování

Své vozidlo zde můžete zaparkovat zdarma.

Zvířata

Pobyt s pejsky je možný pouze v pavilonech - platba cca 5 Zł/noc (splatné na místě)

Atrakce v místě

Pokud do Wladyslawowa vyrazíte, doporučujeme návštěvu radnice s vyhlídkovou věží, olympijský park, Alej hvězd nebo zábavní park pro děti se spoustou atrakcí, včetně horské dráhy.Začíná zde také oblíbená cyklistická trasa podél polského pobřeží.

Destinace

Wladyslawowo představuje jedno z hlavních přímořských letovisek Polska.

Zdejší klima má léčivé účinky a je přesyceno jódem.

Začíná zde také oblíbená cyklistická trasa podél polského pobřeží.

Historie místa sahá až do středověku, současný název je odvozen od jména krále Vladislava IV.

Pokud do Wladyslawowa vyrazíte, doporučujeme návštěvu radnice s vyhlídkovou věží, olympijský park, álej hvězd nebo zábavní park pro děti se spoustou atrakcí, včetně horské dráhy!

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 129 956
dnes 8–19 h