Penzion Mečta

Bulharsko, Kiten

4/5

Penzion Mečta

    Bulharsko, Kiten
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

Oblíbený rodinný penzion s příjemnou a přátelskou atmosférou je situován v klidné části letoviska Kiten. Centrum letoviska je vzdáleno cca 150 metrů a jižní pláž je vzdálena cca 300 metrů (cca 5 min. chůze). Letovisko nabízí velké množství barů, restaurací, kaváren, stánků a obchůdků.

Vzdálenosti

Krásná, rozlehlá jižní písečná pláž Karaagach je od penzionu vzdálena cca 300 metrů, severní pláž je dostupná krátkou procházkou. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek nebo možnost využití vlastních slunečníků a lehátek. Široká nabídka vodních sportů přímo v letovisku za poplatek. Možnost občerstvení v mnoha plážových barech za poplatek.

Ubytování

Čisté jednoduše zařízené dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky jsou vybaveny koupelnou (sprcha+WC), ledničkou, varnou konvicí, satelitní TV, individuální klimatizací, terasou a balkonem.

Vybavení a služby

Penzion obklopuje udržovaná pěkná zahrada. Součástí domu je útulná restaurace se samostatným venkovním posezením a s vyhlášenou domácí kuchyní specializovanou zejména na bulharskou kuchyni. Součástí restaurace je malý vnitřní bar. Výhodou je, že majitelka penzionu mluví česky. Hosté penzionu Mečta mohou zdarma využívat bazén v hotelu Lotos a také občerstvit se v plážovém baru.

Další informace

Náš názor: penzion Mečta za výbornou cenu je vhodný pro méně náročné klienty, pro všechny věkové kategorie,

Stravování

Kromě vlastního stravování také možnost dokoupení stravování přímo v penzionu Mečta (snídaně, obědy, večeře), výborná kuchyně zaměřená na bulharské speciality i nápoje včetně točeného piva. Možnost stravování i v mnoha dalších restauracích a tavernách v letovisku.

Doprava

Leteckou dopravou z Ostravy nebo Brna do Burgasu a zpět

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Penzion Mečta
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 300 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 057 035
dnes 8–19 h

Hodnocení

6. nejlepší hotel v destinaci Kiten

4/ 5 1 recenzí

Marci červen 2015 Názor na penzion Mečta. Za málo peněz kvalitní služby, jednodušší, ale čisté a dostačující ubytování... celá recenze

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-penzion-mecta-kiten-bulharsko-z1057035/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Bulharsko

Bulharsko je stát ležící v jihovýchodní Evropě na Balkánském poloostrově. Jeho východní hranici tvoří Černé moře. Délka rozmanitého pobřeží je téměř 400 kilometrů. Nalezneme zde dlouhé písečné pláže, ústí mnoha řek i skalnaté zátoky. Směrem do vnitrozemí je krajina spíše hornatá, nejvyšší hora Bulharska Musala je se svými 2 925 m n. m. nejvyšším bodem celého Balkánského poloostrova. Hlavním městem země je Sofie, ležící na historicky důležitých obchodních cestách spojujících Evropu a Orient. Největším letoviskem je Slunečné pobřeží, dále vynikají historická střediska u moře Sozopol a Nesebar, malebné rodinné Primorsko a Kiten, a nakonec vždy slunečný na jih orientovaný Svatý Vlas.

Pobřeží Černého moře je ideální volbou pro rodiny s dětmi. Nabízí cenově dostupnou dovolenou v příjemném prostředí, které v létě mluví minimálně z poloviny česky. Počasí není tolik horké jako na samém jihu Evropy, ale je více podobné našim letním podmínkám. Do Bulharska se dostanete rychle a pohodlně letadlem.

Bulharsko - více informací