Pension Salaterhof

  Rakousko, Salcbursko, Embach

Penzion Salaterhof

    Rakousko, Gasteinertal / Grossarltal, Raurisertal, Salcbursko, Ski amadé, Embach, Grossarltal / Dorfgastein
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Výhody
  • Penzion Salaterhof se nachází v idylické přírodě Salzburska
  • nabízí rozsáhlou nabídku volnočasových aktivit pro rodiny a děti
Popis hotelu

Penzion Salaterhof se nachází v idylické přírodě Salcburska. Nabízí rozsáhlou nabídku volnočasových aktivit pro rodiny s dětmi.

Poloha

klidná, malebné centrum Embachu cca 200 m.

Vybavení

18 pokojů, jídelna, společenská místnost, statek (prodej vlastních produktů), louka s lehátky a slunečníky. Za poplatek: prádelna.

Ubytování

pokoje jsou vybaveny sprchou, WC, fénem, kab. TV, rádiem a županem pro dospělé.

Dvoulůžkové pokoje (A2A): 2 dospělí a 1 dítě do 15 let, manželská postel a rozkládací pohovka nebo přistýlka, balkon.

Stravování

polopenze. Snídaně formou bufetových stolů s koutkem zdravé výživy, k večeři výběr z menu o 4 chodech. 1x týdně večerní grilování (dle počasí). Možnost vegetariánského menu (nutná rezervace dopředu). 13.00-16.00 h zákusky formou bufetu. Obědový balíček na túry a výlety možné sestavit si při snídani. K večeři nápoj zdarma (0,5 l piva, 0,25 l vína, vody nebo různé šťávy).

Sport/aktivity

zdarma: venkovní stolní tenis. K zapůjčení hole Nordic walking, 1x týdně ochutnávka kořalek.

Internet

WiFi zdarma.

Wellness

zdarma: nový krytý bazén (cca 11 x 6 m) s panoramatickým výhledem a přístupem do zahrady. Za poplatek: sauna, solárium.

Děti

dětské hřiště s trampolínou, houpačkou a pískovištěm. Mini farma s lamami, kuřaty nebo koňmi. Děti od 3 let dostanou do péče králíčka. Vybavení pro batolata (ohřívač lahví, el. chůvičky, vysoké židličky, kočárky atd.). Dětský šťávový bar do 17.00 h..

Info (vlastní dopravou)

parkování: zdarma; příjezd vlakem: transfer z/na nádraží Schwarzbach, Lend a Taxenbach zdarma (nutné rezervovat předem přímo v hotelu); domácí zvíře: cca 5 €/den, není povoleno v jídelně; lázeňská taxa: cca 1,20 € den/osoba od 16 let, platba na místě; příjezd/minimální délka pobytu: denně/1 noc, 13.7.-23.8. denně/4 noci.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Pension Salaterhof ***
Vzdálenost od sjezdovky: 10000 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 397 684
dnes 8–19 h

Lokalita

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací