Hotel Timmelbauerhof

  Rakousko, Štýrsko, Ramsau am Dachstein

Hotel Timmelbauerhof

    Rakousko, Dachstein / Schladming, Rakouské ledovce, Schladming, Ski amadé, Štýrsko, Ramsau am Dachstein, Ramsau am Dachstein / Dachsteingletscher (ledovec)
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

rodinný hotel se nachází na náhorní plošině ve výšce cca 1.000 m n. m., na úpatí Dachsteinu, na klidném místě na začátku Ramsau v části Leiten. Ramsau je ráj pro vyznavače bílé stopy, najdete zde kolem 220 km běžkařských tratí. K lyžařským areálům Planai nebo Hauser je to jen pár minut jízdy autem.

Zastávka skibusu: 600 m.

Lyžařský areál: rodinný areál Ramsau 3-5 km, Planai Schladming 6 km, Preunegg Pichl 10 km, Hauser Kaibling Haus im Ennstal 10 km.

Ubytování

rustikálně zařízené pokoje (DBL) s koupelnou a WC, fénem, TV, wifi zdarma, většinou balkonem.

Stravování

polopenze – bufetová snídaně, večeře 3chodové menu výběrem; většinou bio produkty z vlastního statku.

Vybavení

restaurace a zimní zahrada, výtah, společenské místnosti, wifi zdarma, venkovní finská sauna, pára, infračervená kabina, malé fitness, stolní tenis, fotbálek, parkoviště.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Timmelbauerhof ***
Vzdálenost od sjezdovky: 5000 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 326 942
dnes 8–19 h

Lokalita

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací