Penzion Úsmev

Slovensko, Východní Slovensko, Arnutovce

PENZION ÚSMĚV - Rekreační pobyt - Arnutovce

  Slovensko, Slovenský ráj, Východní Slovensko, Arnutovce
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

Objekt je vhodným východiskem pro celodenní výlety autem za poznáváním historických památek (Markušovce, Levoča, Spišský hrad) a na návštěvu termálních koupališť s celoročním provozem Aqua City Poprad a Vrbov. V zimě je možné lyžovat ve střediscích: Spišská Nová Ves – Rittenberg, Levočská dolina a Vysoké Tatry. Z objektu je možné podnikat pěší túry do roklin Slovenského ráje.

Ubytování

Dvoulůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením, TV/SAT a balkonem a dvoulůžkové apartmány (ubytování v podkroví) s možností dvou přistýlek s vlastním sociálním zařízením, TV/SAT a balkonem. Připojení k internetu přes Wi-Fi.

Slevy

Děti do 3 let bez nároku na lůžko zdarma.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Penzion Úsmev

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 189 606
dnes 8–19 h

Slovensko

Naši východní sousedé se mohou pochlubit zejména nádhernou přírodou vysokých pohoří. Vysoké Tatry mají povahu velehor a tomu odpovídá jejich majestátnost. Krása hor vynikne jak v zimě, kdy se promění v lyžařský ráj, tak v létě, kdy lze podnikat jednu túru za druhou po dobrodružných horských stezkách. Na různé sportovní aktivity během celého roku navazuje bohatý wellness program místních hotelů a lázní. Slovensko, to nejsou jenom vysoké hory, jižní část země v Dunajské nížině je vyhlášenou oblastí termálních lázní a wellness komplexů. Turistickým lákadlem je i hlavní město Bratislava. Kromě místního hradu je hlavním cílem také velkolepý Dunaj. Na Slovensku na vás čeká prostředí podobné našemu, podobné ceny a odpadá také jakákoliv jazyková bariéra. Vyzkoušejte Slovenskou republiku jako zajímavý a neokoukaný cíl dovolené.

Slovensko - více informací