Perandor Beach Hotel

  Albánie, Drač [Durrës], Drač

4/5

Hotel PERANDOR BEACH

    Albánie, Drač [Durrës], Dürres
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Název zájezdu dle CK

Hotel PERANDOR BEACH

Proč právě sem
  • Hotel přímo u písečné pláže
  • Výborný ALL INCLUSIVE
  • Skvělé místo pro rodiny s dětmi
Poloha

Hotel leží přímo u pláže v oblasti Plepa, která spojuje samotné Durrës s hotelovou zátokou Golem, cca 30 km od letiště v Tiraně. V okolí naleznete promenádu s obchůdky, restauracemi, kavárnami a bary.

Vybavení a služby

Recepce, výtah, restaurace se směnárnou, WiFi (zdarma), plážový bar (za poplatek), v hotelu a la carte restaurace a pizzerie (není součástí programu All Inclusive), bar u bazénu v rámci All Inclusive, bazén s lehátky a oddělenou zónou pro děti, hřiště pro děti v blízkosti hotelu.

Ubytování

Klimatizované dvoulůžkové pokoje s možností až dvou přistýlek (2 děti do 12 let nebo 1 osoba nad 12 let) s balkonem, vlastní soc. zařízení, TV, lednička, sušák.

Sport a zábava

Vodní aktivity a sporty (např. vodní skútr, padák) na pláži (za poplatek), v okolí velké množství obchodů, kaváren, restaurací, barů – možnost nákupů za velmi nízké ceny.

Stravování

ALL INCLUSIVE - snídaně (8:00-10:00), oběd (13:00-15:00) a večeře (19:00-22:00) formou bufetu v restauraci, místní nealkoholické a alkoholické nápoje (džusy nebo postmixové nápoje, voda, místní pivo, víno, lihoviny). Součástí programu all inclusive je bar u bazénu.

Pláž

Písečná pláž s pozvolným vstupem do moře přímo před hotelem, vhodná pro rodiny s dětmi. Plážový servis (lehátko a slunečník) zdarma. Omezené množství lehátek a slunečníků zdarma k dispozici také u bazénu.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Perandor Beach Hotel ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 466 500
dnes 8–19 h

Hodnocení

6. nejlepší hotel v destinaci Drač [Durrës]

4/ 5 4 recenzí

pavel srpen 2019 Vše bylo v pohodě. spokojenost... celá recenze

Full srpen 2019 Albánie poprvé. Vcelku pěkná dovolená. ... celá recenze

Daliva červen 2019 Příjemné překvapení. Milý nepříliš veliký hotel v bezprostřední blízkosti pláže... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-hotel-perandor-beach-drac-albanie-z2466500/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Albánie

Albánie je zapomenutou zemí na Balkánském poloostrově, která je ovšem velmi lákavým cílem nejen pro dobrodruhy prahnoucí po poznání. Většinou ji vyhledávají milovníci historie, přírody a poznávání místních pohostinných obyvatel. Pro turisty, kteří chtějí strávit klidnou dovolenou u moře, má i Albánie rozhodně co nabídnout. Na pobřeží Jaderského a Jónského moře vyrostly hotely podobné těm v Černé Hoře a Chorvatsku. Albánie je sice zemí převážně hor a hlubokých údolí, nicméně přímořské pobřeží je velmi nádherné. Hlavním městem je Tirana, která leží přibližně uprostřed státu. Milovníci historie a architektury v zemi obdivují četná antická města, byzantské kostelíky a středověké zříceniny. Vyznavači horských túr zase mohou využít tras téměř nedotčenými horskými masívy.

Albánie - více informací