Petit Palace Londres Hotel

  Španělsko, Madrid

Petit Palace Londres Hotel

    Španělsko, Madrid
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

3* Hotel Petit Palace Londres sa teší úžasnej centrálnej polohe v srdci historickej časti mesta Madrid. Tento buoutique hotel sa nachádza v budove z 19. st. len pár minút od Puerto del Sol, medzi ulicami calle Preciados a calle Carmen. Ponúka ľahký prístup k nádherným turistickým atrakciám vrátane Royal Palace, množstvu obchodov, galérií, múzeí, zábavných podnikov, luxusných reštaurácií a pod. Najbližšia stanica metra Puerta del Sol je len pár minút pešo od hotela. Na železničnú stanicu Atocha sa ľahko dostanete autobusom, taxíkom alebo metrom. Medzinárodné letisko je ľahko dosiahnuteľné vďaka cestnému, železničnému a metro spojeniu. Hotel je ľahko dostupný z ciest A2, M40, A3 a A4.

Ubytovania

K dispozícií sú: jednolôžkové a dvojlôžkové izby s možnosťou jednej prístelky.
3* Hotel Petit Palace Londres má elegantné a štýlové high-tech izby plne vybavené všetkým, čo je potrebné pre krásny pobyt v Madride s kúpeľňou, sprchou, sušičom vlasov, toaletnými potrebami, priestorom na sedenie, bicyklom na cvičenie, lisom na nohavice, toaletným stolíkom/písacím stolom, PC, internetom, telefónom s priamou voľbou, klimatizáciou, kúrením, satelitnou TV. Detská postieľka a žehliace zariadenia sú k dispozícii na vyžiadanie. Všetky izby majú výhľad na okolie.

Služby hotela

24 h recepcia, upratovanie, notebook v každej izbe, klimatizácia/kúrenie, faxovacie služby, tlač a služba kopírovania, Wifi internetové pripojenie, prebudenie po telefóne, prístup/zariadenia pre zdravotne postihnutých, verejné parkovisko v blízkosti, free business centrum služieb, turistické informačné služby, služby práčovne, požičovňa, úschovňa batožín, národné a medzinárodné denníky, fajčiarske izby k dispozícii. Niektoré služby sú na mieste za poplatok.

Stravovanie

Možnosť stravovania: bez stravy, raňajky.
Plné a výdatné raňajky sú podávané formou bufetu denne a pozostávajú zo sezónnych surovín, mäsových výrobkov (šunka, párky), pečiva, ovocia, džúsov, nápojov, mliečnych výrobkov.

Doprava

Letecká doprava je zabezpečená na pravidelných linkách. V cene dopravy je zahrnutá príručná batožina štandardných rozmerov ako aj transfer z letiska do hotela a späť. Informáciu o leteckej spoločnosti, letových časoch a presné informácie o batožine pre konkrétny termín vám radi poskytneme na požiadanie.

Doporučený program

Je na Vás ako strávite voľné chvíle. My Vám doporučujeme nasledovný program:
1.deň - Prílet do Madridu. Transfer do hotela. Individuálny program podľa času príletu.
2.deň - Prehliadka mesta: Bazilika sv. Františka el Grande, katedrála Almudena, kráľovský palác, kláštor Monasterio de La Encarnacion, Plaza Mayor, Puerta del Sol a obchodná ulica Gran Via.
3.deň - Prehliadka mesta: Puerta Alcala, Plaza de la Independencia, palác Cibeles, Edificio Metropolis, Banco de Espana, múzeum Thyssen a múzeum Prado. Na záver dňa oddych v parku Retiro.
4.deň - Prehliadka mesta: Plaza de Espana, múzeum kráľovskej akadémie výtvarného umenia, kostol sv Isidra,trh Rastro (koná sa každú nedeľu a počas sviatkov), múzeum Ferrocarril.
5.deň - Individuálny program podľa času odletu. Transfer na letisko. Odlet z Madridu.
V prípade pobytu na 4 dni/3 noci odporúčame vynechať program 4. dňa.

Orientačné ceny vstupov

Bazilika sv. Františka el Grande - 3 €, Kráľovský palác – 11 €, kláštor Monasterio de La Encarnacion - 6 €, Múzeum Thyssen - 6€ , Múzeum Prado – 7 €, Múzeum kráľovskej akadémie výtvarného umenia - 6 €, Múzeum Ferrocarril – 6 €
Jednorázový lístok (zóna A a ML1) - 1,5 € - 2 €, cena je závislá od počtu staníc (1. až 5. stanica 1,50 €, 6 staníc - 1,60 €, 7 staníc - 1,70 €, 8 staníc 1,80 €, 9 staníc 1,90 €, 10 a viac staníc 2 € ), lístok je platný na linky v zóne A a v ML1 (centrálna časť Madridu).
Bus travel card 10 (zóna A, zóna a bus ML1 EMT) - 12,20 €, desať lístkov je platných na desať jázd z akejkoľvek metro stanice, alebo električky v zóne A alebo ML1. Tento lístok je možné použiť aj na mestské autobusy EMT.
Kombinovaný lístok na 10 jázd - 18,30 €, lístok je platný na 10 jázd na akúkoľvek metro stanicu, jediné obmedzenie je, že ho nie je možné použiť na cestu z a na letisko.

Poznámka

Cena zájazdu je kalkulovaná na základe ceny letenky na pravidelnej linke a dostupnosti ubytovania a je denne aktualizovaná. Pri objednaní je potrebné zadávať celé mená pasažierov, tak ako sú uvedené v cestovnom doklade. Zmena mena po zakúpení dokladov nie je možná!

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 237 893
dnes 8–19 h

Španělsko

Španělsko zaujímá většinu Pyrenejského poloostrova a jeho součástí jsou i Kanárské ostrovy a Baleáryse známými ostrovy, jako jsou Mallorca, Menorca, Ibiza a Formentera. Kanárské ostrovy jsou celoročně vyhledávanou destinací, poznejte Gran Canarii, Tenerife nebo Fuerteventuru. Největším turistickým lákadlem jsou jednoznačně španělské pláže a bezpočet architektonických a kulturních zážitků, které tato země po celý rok nabízí. Nejatraktivnější pevninské riviéry jsou Costa Brava a Andalusie. Španělsko je i zemí eurovíkendů, turisty lákají hlavně Madrid a Barcelona.

Západní Středomoří zaručuje návštěvníkům stabilní slunečné počasí po celé léto, v jihošpanělské Andalusii dokonce od května do října. Moře je v letních měsících příjemně vyhřáté až na 26 °C.

 

Na Balearských ostrovech byla nově zavedená turistická taxa, která závisí na kategorii hotelu, ve kterém jsou klienti ubytováni:


Výše turistické taxy (včetně daně) je stanovena vládou a závisí na oficiální kategorii ubytovacího zařízení, ve kterém jsou klienti ubytováni.

Hlavní sezónu 1. 5. - 31.10.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 2,20 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 3,30 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 4,40 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 3,30 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 4.40 EUR/osoba/noc

Vedlejší sezóna 1. 11. - 30. 4.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 0,55 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 0,825 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 1,10 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 0,825 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 1,10 EUR/osoba/noc

Turistická taxa je povinná pro všechny osoby nad 16 let, které navštíví Baleárské ostrovy. Klienti, kteří tráví na ostrovech 9 dní a více, platí od 9. dne 50 % z ceny taxy.
Turistická taxa bude vybírána v hotovosti v místě pobytu přímo v ubytovacích zařízeních.

Španělsko - více informací