Hotel Phra Nang Lanta Resort Vacation Village

  Thajsko, Ko Lanta

PHRA NANG LANTA By Vacation Village

    Thajsko, Ko Lanta, Koh Lanta
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Phra Nang Lanta je malý boutique resort situovaný na klidnou romantickou pláž v zálivu Ba Kan Tieng ostrova Koh Lanta. Díky velikosti hotelu a vstřícnému personálu zde naleznou hosté nejen potřebný komfort, ale také velmi přátelskou až domácí atmosféru.

Ubytování

Ubytovací část tvoří 15 různých pokojů, jejich součástí je vlastní koupelna, klimatizace a TV/SAT. Ke většině pokojů náleží balkon či terasa s posezením. Některé z pokojů jsou bezbariérové.

Vybavení a služby

Hosté mohou využít nejen recepci, ale také navštívit útulnou venkovní restauraci podávající domácí thajskou kuchyni a mořské plody. Dále je k dispozici společenská místnost, kterou lze využít k relaxaci, četbě, hře společenských her či surfování po internetu.

Sport a zábava

Součástí resortu je venkovní bazén, který je obklopen tropickou zahradou a poskytuje výhled na moře. Relaxaci si lze dopřát ve spa centru umístěnému na střechu resortu. Během masáže tak mohou hosté obdivovat krásy zálivu Ba Kantieng.

Stravování

Snídaně

Doprava

Letecky

1. den

PRAHA - KRABI
Odlet z Prahy s mezipřistáním. Občerstveni během letu.

2. den

KRABI
Přílet na Krabi. Transfer do hotelu na Koh Lantě, ubytování. Nocleh.

3-8. den

KOH LANTA
Volný čas na koupání a opalování. Využívání služeb hotelu. Možnost fakultativních výletů.

9. den

KRABI - PRAHA
Transfer z hotelu na Koh Lantě na letiště na Krabi a odlet do Prahy s přestupem. Občerstvení během letu.

10. den

PRAHA
Přílet do Prahy. Konec programu.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Phra Nang Lanta Resort Vacation Village ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 453 219
dnes zavřeno

Lokalita

Thajsko

"Země úsměvů" je ideálním místem ke strávení dovolené. Vybere si zde každý, příznivci historických památek, nedotčené přírody i vyznavači nočního života a zábavy. Je to země kontrastů, kde naleznete horské kmeny na severu země, rybářské komunity na jihu, starobylé paláce i úchvatné tropické ostrovy s nejkrásnějšími plážemi. Všude vás budou doprovázet přátelští a přívětiví lidé. Je to vliv budhismu, ale i tradice, kde značnou úlohu hraje tolerance a bezstarostný přístup k životu. Přesvědčte se s námi, že Thajsko je turistickou destinací, která vám poskytne služby na nejvyšší úrovni.

Thajsko - více informací