Vistamar Hotel Pierre Vacances

  Španělsko, Mallorca, Portocolom

Pierre V. Vistamar Hotel (ex O

    Španělsko, Mallorca
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Obecný popis:

Pierre V. Vistamar Hotel (ex Ola El Vistamar) v Porto Colom nabízí 148 pokojů a v roce 2017 prošel renovací. Hotel je situován 800 m od písčité pláže. Nejbližší města jsou Santanyi (14 km) a Felanitx (12 km). Další města: Palma De Mallorca (65 km). Pro váš pohodlný příjezd je k dispozici společenská místnost, recepce, 2 výtahy, klimatizace a vstupní hala. Personál tohoto 7 podlažního hotelu mluví německy, francouzsky, anglicky a španělsky. Pro hosty, kteří chtějí být mobilní, lze sjednat vypůjčení automobilu. K dispozici jsou 2 sladkovodní bazén plavecké bazény . Přímo u hotelového bazénu je bar, kde se mohou hosté odreagovat u sklenky drinku. Slunečníky a lehátka jsou k dispozici za poplatek na pláži a zdarma u bazénu. Z hotelu je dostupné PN Mondrago (16 km), Es Pontas Cala Santanyi (21 km), letiště PMI (65 km), disko (300 m) a Cuevas Drach (20 km). Z hotelu se snadno dostanete ke do středu města, supermarketům, obchodům, turistické informace, autobusovým zastávkám a k barům a restauracím. Staráme se o potřeby hostů s tělesným postižením a hotel zajišťuje přítomnost tohoto vybavení: rampy a výtah vhodný pro vozíčky. O vaši zábavu se postará hotelová společenská místnost s televizí.

Vybavení:

Pro vaše pohodlí hotel nabízí lékařskou péči, směnárnu, trezor a služby prádelny. Internet je k dispozici na přístupových bodech wi-fi a internetových terminálech. Recepční hodiny: 24hodinová služba.

Stravování:

V hotelu nabízí restauraci. Během dne je také k dispozici bufet. Večery lze strávit na baru u vstupní haly.

Sport a volný čas:

Během rekreace v hotelu Pierre V. Vistamar Hotel (ex Ola El Vistamar) si můžete vychutnat také vířivku, turecké lázně či lázně. Hotel nabízí řadu různých stolní tenis, minigolf či biliár. Hosté, kteří na dovolené hledají sportovní vyžití, se mohou věnovat aktivitám, jako je např. fitness. Nejbližší golfové hřiště je vzdálené 5 km. Hotel nabízí hostům v závislosti na počasí a sezóně živou hudbu a večerní show.

Další informace:

Přijímáme tyto platební metody: Visa a Euro/Master. Určité služby, vybavení či aktivity mohou být dále zpoplatněny. Městská/turistická daň se platí na místě.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Vistamar Hotel Pierre Vacances ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 800 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 070 322
dnes 8–19 h

Lokalita

Španělsko

Španělsko zaujímá většinu Pyrenejského poloostrova a jeho součástí jsou i Kanárské ostrovy a Baleáryse známými ostrovy, jako jsou Mallorca, Menorca, Ibiza a Formentera. Kanárské ostrovy jsou celoročně vyhledávanou destinací, poznejte Gran Canarii, Tenerife nebo Fuerteventuru. Největším turistickým lákadlem jsou jednoznačně španělské pláže a bezpočet architektonických a kulturních zážitků, které tato země po celý rok nabízí. Nejatraktivnější pevninské riviéry jsou Costa Brava a Andalusie. Španělsko je i zemí eurovíkendů, turisty lákají hlavně Madrid a Barcelona.

Západní Středomoří zaručuje návštěvníkům stabilní slunečné počasí po celé léto, v jihošpanělské Andalusii dokonce od května do října. Moře je v letních měsících příjemně vyhřáté až na 26 °C.

 

Na Balearských ostrovech byla nově zavedená turistická taxa, která závisí na kategorii hotelu, ve kterém jsou klienti ubytováni:


Výše turistické taxy (včetně daně) je stanovena vládou a závisí na oficiální kategorii ubytovacího zařízení, ve kterém jsou klienti ubytováni.

Hlavní sezónu 1. 5. - 31.10.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 2,20 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 3,30 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 4,40 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 3,30 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 4.40 EUR/osoba/noc

Vedlejší sezóna 1. 11. - 30. 4.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 0,55 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 0,825 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 1,10 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 0,825 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 1,10 EUR/osoba/noc

Turistická taxa je povinná pro všechny osoby nad 16 let, které navštíví Baleárské ostrovy. Klienti, kteří tráví na ostrovech 9 dní a více, platí od 9. dne 50 % z ceny taxy.
Turistická taxa bude vybírána v hotovosti v místě pobytu přímo v ubytovacích zařízeních.

Španělsko - více informací