Hotel Pinnacle Samui Resort & Spa

  Thajsko, Ko Samui, Maenam Beach

Pinnacle Samui Resort & Spa

    Thajsko, Jihočínské moře, Ko Samui, Maenam Beach
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Komplex bungalovů hostům nabízí celkem 24 pokojů. Je zde hotelový sejf, směnárna, restaurace, jídelna, bar, pokojová služba a prádelna. Ve společných prostorách se mohou hosté přes WiFi připojit k internetu. Základní potřeby si mohou hosté koupit v supermarketu. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti. Hosté mohou využít shuttleservis.

Ubytování

V pokojích je klimatizace a ventilátor. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Pokoje mají dvoulůžkovou postel nebo kingsize manželskou postel. Pro děti jsou k dispozici dětské postýlky. Také je zde sejf a minibar. Lednička a varná konvice/kávovar patří také k základnímu vybavení. Na pokoji je připojení k internetu, telefon, televize, rádio, stereo aparatura, DVD přehrávač a WiFi. Pro hosty je na pokoji připravena domácí obuv. V koupelnách je sprchový kout a vana. K dispozici mají hosté také vysoušeč vlasů a župan.

Sport/aktivity

Komplex má jeden venkovní a jeden dětský bazén. Hosté mohou odpočívat na slunné terase, kde jsou lehátka a slunečníky. V baru u bazénu lze koupit osvěžující nápoje. Volný čas zde hosté mohou trávit různě, v nabídce je například golf, šnorchlování, spa, kosmetický salon a masáže.

Stravování

Lze objednat polopenzi. Hosté si mohou vybrat, zda budou chtít snídaně, obědy nebo večeře.

Platba kartou

Je možné zaplatit platebními kartami American Express, Visa a MasterCard.

Upozornění

Cena zájezdu nemusí zahrnovat další možné poplatky hrazené na místě. Upozorňujeme, že v některých případech se může jednat o značně vysoké částky. Ověřte si tuto informaci u prodejce zájezdu.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Pinnacle Samui Resort & Spa ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 405 084
dnes 8–19 h

Lokalita

Thajsko

"Země úsměvů" je ideálním místem ke strávení dovolené. Vybere si zde každý, příznivci historických památek, nedotčené přírody i vyznavači nočního života a zábavy. Je to země kontrastů, kde naleznete horské kmeny na severu země, rybářské komunity na jihu, starobylé paláce i úchvatné tropické ostrovy s nejkrásnějšími plážemi. Všude vás budou doprovázet přátelští a přívětiví lidé. Je to vliv budhismu, ale i tradice, kde značnou úlohu hraje tolerance a bezstarostný přístup k životu. Přesvědčte se s námi, že Thajsko je turistickou destinací, která vám poskytne služby na nejvyšší úrovni.

Thajsko - více informací