Plaka Hotel I

  Řecko, Naxos, Plaka

5/5

Penzion Plaka 1

    Řecko, Naxos, Plaka
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

Penzion Plaka 1 je součástí areálu kempu Plaka, který leží 100 m od pláže. Ubytování doporučujeme všem, kteří na své dovolené vyhledávají klid.

Přehled

klimatizace a WiFi internet zdarma bazén s lehátky a slunečníky zdarma snídaně (lze sjednat polopenzi) poklidná lokalita s velkou pláží

Stručná poloha

dlouhá písečná pláž 300 m nákupní možnosti v okolí zastávka místní dopravy u ubjektu hlavní město a přístav 20 min jízdy

Poloha

Penzion Plaka 1 je součástí rozlehlého autokempu Plaka, který leží 100 m od moře a nádherné písečné pláže s pozvolným vstupem do moře. V pěší vzdálenosti je vyhlášená taverna Petrino, cukrárna a bar, najdete zde několik dalších tradičních taveren, kaváren a obchůdků. Na hlavní komunikaci je zastávka místní autobusové dopravy, díky které se lze snadno dostat do hlavního města a přístavu (cca 20 min jízdy). U hlavního města je i malé vnitrostátní letiště, kam létají spoje z Athén.

Vybavení

U vstupu do areálu autokempu najdete recepci, tradiční řeckou restauraci, menší minimarket a k dispozici Vám bude i sladkovodní bazén se sluneční terasou s lehátky a slunečníky zdarma. Pro nejmenší návštěvníky je zde dětské hřiště. V zadní části, stranou od vlastního areálu, leží na samostatném pozemku několik dvoupodlažních budov objektu Plaka 1 s vlastní jídelní místností, kde jsou podávány snídaně. Součástí je i parkoviště pro hosty. Toto zařízení je vzdáleno 250 m od vstupu do autokempu.

Vybavení pokoje

Prostorná 2-4 lůžková plně vybavena studia jsou nově a moderně zařízena, mají sociální zařízení se sprchou, vysoušeč vlasů, psací stůl se židlí, plně vybavený kuchyňský kout, miniledničku, individuální klimatizaci (zdarma v ceně zájezdu), SAT- TV, trezor, balkon nebo terasu. Wi-Fi připojení na internet můžete využít rovněž zdarma. Podlaha je krytá dlažbou. Z některých pokojů je výhled na moře (pouze na vyžádání).

Studio pro 2 osoby s možností 2 přistýlek.

Studia pro 2 osoby s možností 2 přistýlek jsou prostorná, mají příslušenství se sprchou, vysoušeč vlasů, psací stůl se židlí, plně vybavený kuchyňský kout, miniledničku, individuální klimatizaci (zdarma v ceně zájezdu), SAT- TV, Wi-Fi připojení zdarma, trezor, balkon nebo terasu (u některých studií s výhledem na moře-nelze garantovat).

Stravování

v ceně ja zahrnuta snídaně formou bufetu. Ubytování poskytuje možnost vaření ve vybavené kuchyňce. CK nabízí zajištění večeří (+450 Kč). Ale díky výhodnosti úhrady v EURech doporučujeme její případnou platbu až na místě.

Názor CK

ubytování v klidné části nedaleko písečných dun a krásné pláže. Je vhodné jak pro rodiny s 1-2 dětmi, tak i pro milovníky klidnějších lokalit s dostatkem soukromí poblíž pláže. Areál skýtá dostatek prostoru a potřebného zázemí. I zde rádi připravíme kombinaci pobytu na dvou či více ostrovech během Vaší dovolené.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Plaka Hotel I ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 100 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 322 911
dnes 8–19 h

Hodnocení

1. nejlepší hotel v destinaci Naxos

5/ 5 1 recenzí

Alena červen 2017 Naxos, Plaka 1. Kdo hledá klidné prostředí a je samostatný - velice pěkná dovolená... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-penzion-plaka-1-naxos-recko-z2322911/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Řecko

Řecko leží v jižní Evropě, rozkládá se na pevnině a na četných ostrovech, které tvoří jednu pětinu řeckého území. Členitá pobřeží i romantické pláže jsou omývány Egejským, Krétským, Thráckým, Středozemním a Jónským mořem. Na poloostrově Attika se rozkládají Athény, hlavní město Řecka. Poznávejte antické památky, odpočívejte u čistého moře, vyzkoušejte speciality místní kuchyně. Nejoblíbenější ostrovy jsou Kréta, Rhodos, Zakynthos, Thassos a Santorini.

Od roku 2018 je v Řecku zavedena pobytová taxa, která se od roku 2024 mění na klimatickou taxu. Platba probíhá přímo na recepci hotelu v den příjezdu a její výše je dle oficiální kategorie (počtu hvězdiček) hotelu následující:

Březen až říjen:

  • 1,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 7,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 10,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Listopad až únor:

  • 0,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 4,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 0,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Řecko - více informací