SC Playa Del Carmen Hotel

  Mexiko, Quintana Roo, Playa del Carmen

Playa del Carmen Hotel by H&A

    Mexiko, Mayská riviéra, Playa del Carmen
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Následující text je strojově přeložen... zobrazit v originále zobrazit v originále
Střední ... v koloniálním stylu ... v blízkosti Eco-Park Xcaret ...

Poloha: Centrální v Playa del Carmen. Zajímavosti jako je Pier Navega, obchody a zábavní podniky jsou v bezprostřední blízkosti. Čas transferu z letiště v Cancúnu je přibližně 1 hodinu.

Vybavení: Tento hotel v koloniálním stylu má 75 láskyplně zařízených pokojů (a 2 apartmá) přístupných přes vnější chodby. K vybavení patří lobby s nepřetržitě otevřenou recepcí, Wi-Fi ve veřejných prostorách (včetně), restaurace (otevřená pouze snídaně) a krásně upravený venkovní bazén, který tvoří centrum nádvoří se sloupkem.

Ubytování : Komfortní dvoulůžkové pokoje Residence Comfort (A1-4A) mají kuchyňský kout s mikrovlnnou troubou, lednicí a kávovarem, klimatizací, stropním ventilátorem, trezorem, kabelovou TV, koupelnou se sprchou a WC. Pokoje v přízemí jsou bezbariérové.

Jídlo a pití: Žádné jídlo nebo kontinentální snídaně .

Informace: Kreditní karty: Mastercard, VISA; Kategorie zemí: 4 hvězdičky.

Výhoda úspor:10% sleva na ranní pták v určitých termínech, viz část ceny.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

SC Playa Del Carmen Hotel ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 450 m

Popis ubytování a programu zájezdu v originále

Následující text je zobrazen v originále... zobrazit strojový překlad
Zentral ... im Kolonialstil ... nahe des Xcaret Eco-Parks ...




Lage: Zentral in Playa del Carmen. Sehenswürdigkeiten wie Pier Navega sowie Geschäfte und Unterhaltungsmöglichkeiten befinden sich in unmittelbarer Nähe. Die Transferzeit vom Flughafen Cancun beträgt ca. 1 Stunde.




Ausstattung: Das im Kolonialstil gehaltene Hotel verfügt über 75 liebevoll eingerichtete Zimmer (und 2 Suiten), die über Außenflure zu erreichen sind. Zu den Einrichtungen zählen eine Lobby mit 24-Stunden-Rezeption, WLAN in den öffentlichen Bereichen (inklusive), ein Restaurant (nur zum Frühstück geöffnet) und ein schön gestalteter Außenpool, der den Mittelpunkt des von Säulen gesäumten Innenhofes bildet.




Unterbringung: Die komfortablen Residence Comfort Doppelzimmer (A1-4A) verfügen alle über eine Küchenzeile mit Mikrowelle, Kühlschrank und Kaffee-/Teekocher, Klimaanlage, Deckenventilator, Safe, Kabel-TV, Bad mit Dusche und WC. Die Zimmer im Parterre sind rollstuhlgerecht ausgestattet.




Essen & Trinken: Ohne Verpflegung oder kontinentales Frühstück.




Info: Kreditkarten: Mastercard, VISA; Landeskategorie: 4 Sterne.




Sparvorteil: Bis zu 10% Frühbucherrabatt zu bestimmten Terminen siehe Preisteil.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 043 044
dnes zavřeno

Lokalita

Mexiko

Mexiko, oficiálním názvem Spojené státy mexické, je zemí ve Střední Americe. Díky své rozlehlosti je území Mexika velmi různorodé. Najdeme zde písčité pláže, hory, pouště, savany i tropické pralesy. Nejznámějším turistickým lákadlem jsou památky mayské a aztécké kultury, monumentální stavby dávných civilizací. Dovolená v Mexiku je rájem pro dobrodruhy, kombinovat lze koupání v Karibiku nebo Tichém oceánu s poznáváním výjimečných přírodních i kulturních zajímavostí. Výhodou země Střední Ameriky je, že si každý najde to své, po čem jeho duše touží. Přírodní scenérie mexického tropického pásu, jeho hory, sopky i biota jsou úchvatné a na druhé straně stojí nebývale stará kultura, jejíž odkazy jsou v Mexiku výjimečně zachované.

Mexiko - více informací