Hotel Plaza Tour Eiffel

  Francie, Paříž a okolí, Passy

PLAZA TOUR EIFFEL

    Francie, Paříž a okolí, Paříž, Passy
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Tento příjemný boutique hotel se nachází cca 5 minut chůze od náměstí Trocadero, Eifelovy věže a cca 20 minut chůze od Vítězného oblouku a nákupní třídy Champs Elysee.

Vybavení hotelu

V hotelu se nachází recepce, fungující 24 hodin denně, lobby bar, restaurace, kde se podávají snídaně a posilovna.

Vybavení pokoje

Všechny pokoje jsou velmi útulně zařízeny a mají klimatizaci, koupelnu s WC (vana, vysoušeč vlasů) včetně kosmetiky L´occitane, telefon a TV. Minibar na pokojích nemají k dispozici.

Stravování

Snídaně jsou podávány formou bohatého bufetu, včetně čerstvých vajec, výborných sýrů a salámů, ovoce, mussli, jogurty a fresh džusů.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Plaza Tour Eiffel ****

565 656 610 Číslo zájezdu: 918 245
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-plaza-tour-eiffel-pariz-a-okoli-francie-z918245/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Francie

Francie je největší evropskou zemí a její součástí je i známý ostrov Korsika. Kromě pevninské části ji tvoří i magické ostrovy Martinik, Réunion nebo souostroví Francouzská Polynésie. Hlavním městem je Paříž, romantické město plné života a uměleckých zážitků. Ve Francii díky rozlehlosti jejího území najdete zasněžené vrcholy Pyrenejí a Alp, které jsou označovány rájem pro lyžaře, stejně tak jako kouzelné Azurové pobřeží na jihu země. Každý kout této osobité země vám umožní prožít jedinečné okamžiky. Francie je také rájem eurovíkendů a poznávacích zájezdů. Velmi populární jsou historické památky světového formátu rozeseté po celé zemi od Normandie po Azurové pobřeží. Francie je nejvěhlasnější světovou zemí vína a jednoznačně také cyklistiky.

Francie - více informací