Plovdiv Hotel

  Bulharsko, Primorsko

3/5

Hotel PLOVDIV

    Bulharsko, Primorsko
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Popis hotelu
Kladné stránky

nad mořským břehem
bazén s dětskou částí
lednice na pokoji
wi-fi zdarma
písečná pláž 130 m
snídaně v ceně

Názory klientů

'Chci touto cestou poděkovat za nabídku výborné dovolené. Náš kolektiv seniorů z Ratíškovic byl v letošním roce s vaší cestovní kanceláříjiž po šesté v řadě. Letos jsme byli v Bulharsku v Primorsku, v hotelu Plovdiv a máme pro vás za takovou dovolenou jen velká slova díků pro všechny, kteří se o nás starali, k tomu nám ještě vyšlo počasí, takže jsme dovolenou vyhodnotili na jedničku. Ještě jednou moc děkujeme.
Za Klub seniorů z Ratíškovic Helena Vybíralová'

Hotel PLOVDIV

Hotel Plovdiv ** se nachází u moře a nedaleko severní pláže v Primorsku. Přímo pod hotelem začíná promenáda, po které se můžete dostat k přístavnímu molu, od něj je to už jen pár minut na jižní pláž. Součástí hotelu je menší bazén s dětskou částí. Lehátka a slunečníky u bazénu jsou zdarma. K hotelu také patří dvě restaurace, z nichž jedna se nachází na vyvýšeném břehu moře. Restaurace nabízí řadu bulharských jídel včetně chutných ryb.

Pokoj pro 2 osoby (P 2)

standardně vybavený dvoulůžkový pokoj s manželskou postelí s možností přistýlky. Součástí pokoje je sociální zařízení, sprcha balkánského typu (bez okrajové hrany), TV, lednice, telefon.Všechny pokoje mají klimatizaci. Balkon s posezením.

Vybavení hotelu

recepce, hala s TV, wi-fi, výtah, bar, klimatizace, vnitřní a venkovní restaurace, malý bazén s dětskou částí. Slunečníky a lehátka u bazénu zdarma.

Vzdálenosti

severní pláž 130 m, centrum 300 m, aquapark 1,1 km, letiště v Burgasu 50 km.

Stravování

snídaně formou bufetu. Možnost dokoupení večeří v CK.

Pláž

nejbližší severní písečná pláž s pozvolným vstupem. Jižní pláž je dostupná procházkou po promenádě kolem moře. Lehátka a slunečníky za poplatek, možnost využití i vlastních slunečníku.

Zábava a sport

vodní sporty na pláži za poplatek, aquapark, fakultativní výlety, večerní bohatý život, bary, taverny, restaurace, obchůdky se suvenýry a tradiční výrobky. Autobusové spojení do Sozopolu, půjčovny aut, kol a skútrů.

Destinace
Proč právě Primorsko?

Primorsko je menší a stále rozvíjející se město, které je považováno za moderní turistické letovisko. Má dvě písečné pláže, které byly oceněny Modrou vlajkou pro svou čistotu. Najdete zde spoustu obchůdků, kaváren, barů, resturací a pizzerií. Ti co milují zábavu v kteroukoliv denní i noční hodinu doporučujeme Primorsko pro své vyhlášené diskotéky. Rodiny s dětmi pak ocení velký aquapark a pozvolná vstup do moře.

Vzdálenost od letiště: Burgas 60 km.

Pláž: dvě pláže. Severní má bouřlivější moře s většími vlnami a některé okrajové části jsou vyhrazeny pro nudisty. Oproti tomu Jižní má moře klidnější a je ideální pro rodiny s dětmi či neplavce. Vstup do moře je pozvolný i několik metrů od břehu.

Moře: azurové, na večer šedobílé.

Aktivity v okolí: vodní sporty na pláži, aquapark, půjčovny aut, kol a skútrů. Bohatý večerní život, fakultativní výlety, dobré spojení autobusem do Sozopolu.

Ubytování: ubytování v soukromí s vlastním stravováním v restauracích nebo si můžete koupit polopenzi už v ČR, hotel se snídaní.

Váš delegát: Žoro

Základní cena zahrnuje

  • ubytování, snídaně, autobusovou dopravu, závěrečný úklid, poplatky spojené s ubytováním, asistenci česky nebo slovensky mluvícího zástupce CK na místě.
  • ubytování, snídaně, letenku včetně tax, poplatků a základního palivového příplatku, závěrečný úklid, transfer v místě pobytu, poplatky spojené s ubytováním, asistenci česky nebo slovensky mluvícího zástupce CK na místě.

Základní cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění, stravu, volitelné příplatky.
  • Ubytování na zpětné ověření.
  • Upozornění: Autobus projíždí mimo Schengenský prostor!

Informace o zájezdu

Pořadatel: KM Travel (TVARBET MORAVIA, a.s.), IČ 13690558.
Název hotelu dle pořadatele: Hotel PLOVDIV **
Lokalita dle pořadatele: Primorsko, Primorsko
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Plovdiv Hotel ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 100 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 614 099
dnes 8–19 h

Hodnocení

3/ 5 9 recenzí

Vorel srpen 2019 Hodnocení pobytu. Skvělé ubytování- pokoj s balkonem a výhledem na severní pláž a moře. Strava byla objednána pouze snídaně. Výběr byl velice pestrý... celá recenze

Jan a Jitka srpen 2019 Hotel Plovdiv - Primorsko. Po loňské zkušenosti jsme si vybrali opět hotel Plovdiv. Ubytování ale bylo naprostá katastrofa.Lednice špinavá, koupelna s WC - ... celá recenze

Jirka srpen 2018 Super. Ahoj byl sem v Primorskou autem z Ostravy. Cca 1650 km. Hotel super, snídaně moc dobré ( švédský stůl ). Měli jsme pobyt koupeny j... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

Bulharsko

Bulharsko je stát ležící v jihovýchodní Evropě na Balkánském poloostrově. Jeho východní hranici tvoří Černé moře. Délka rozmanitého pobřeží je téměř 400 kilometrů. Nalezneme zde dlouhé písečné pláže, ústí mnoha řek i skalnaté zátoky. Směrem do vnitrozemí je krajina spíše hornatá, nejvyšší hora Bulharska Musala je se svými 2 925 m n. m. nejvyšším bodem celého Balkánského poloostrova. Hlavním městem země je Sofie, ležící na historicky důležitých obchodních cestách spojujících Evropu a Orient. Největším letoviskem je Slunečné pobřeží, dále vynikají historická střediska u moře Sozopol a Nesebar, malebné rodinné Primorsko a Kiten, a nakonec vždy slunečný na jih orientovaný Svatý Vlas.

Pobřeží Černého moře je ideální volbou pro rodiny s dětmi. Nabízí cenově dostupnou dovolenou v příjemném prostředí, které v létě mluví minimálně z poloviny česky. Počasí není tolik horké jako na samém jihu Evropy, ale je více podobné našim letním podmínkám. Do Bulharska se dostanete rychle a pohodlně letadlem.

Bulharsko - více informací

Nezávazná objednávka

Hotel PLOVDIV
    Bulharsko, Primorsko

Cena
10 791 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 614 099

Zájezd

osoba na pevném lůžku
2
10 791 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
770 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
476 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
270 Kč