Hotel Purkmistr

  Česko, Plzeňský kraj, Plzeň

5/5

Plzeň - Pivovarský dvůr hotel PURKMISTR

    Česko, Západní Čechy
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Balíček 1

Cena balíčku Víkend s wellnessem (2 noci) zahrnuje: 2x ubytování se snídaní, 1x večeři (v sobotu, v hodnotě 200,- Kč/os.), 1x vstup do wellness (sauna, whirlpool, parní lázeň (1 hod.)).

Balíček 2

Cena balíčku Pohoda a odpočinek (2 noci) zahrnuje: 2x ubytování se snídaní, 1x odpolední kávu s dezertem, 1x pivní koupel, 1x vstup do wellness (sauna, whirlpool, parní lázeň (1 hod.)). Možnost výměny pivní koupele v balíčku za aktuální nabídku z jiných druhů koupelí.

Balíček 3

Cena balíčku Víkend v pivovaru pro dva (2 noci) zahrnuje: 2x ubytování se snídaní, 1x večeři (v sobotu - pivní menu), 1x prohlídku pivovaru s degustací, 1x bowling (1 hod.), 1x dárkové balení piva pro osobu. Za příplatek 3000,- Kč/os. možnost asistence při vaření piva.

Balíček 4

Cena balíčku Víkend s pivní koupelí (2 noci) zahrnuje: 2x ubytování se snídaní, 1x odpolední kávu s dezertem, 1x pivní koupel s originální recepturou a přísadami, 1x masáž (záda, šíje).

Balíček 8

Cena balíčku Víkend s jógou (2 noci) zahrnuje: 2x ubytování se snídaní, 1x oběd, 1x večeři, 1x ranní lekci jógy (sobota 8-9 hod.) a následný vstup do wellness (sauna, pára a vířika (1 hod.)).

Balíček 9

Cena balíčku Víkend s jógou (1 noc) zahrnuje: 1x ubytování s polopenzí, 1x ranní lekce jógy (sobota 8-9 hod.) a následný vstup do wellness (sauna, pára a vířivka (1 hod.)), pozdní odjezd ve 13:00 hod.

Balíček 10

Rekreační pobyt zahrnuje ubytování se snídaní (dle výběru délky pobytu), parkování, místní poplatek.

PROČ JET S NÁMI PRÁVĚ SEM?

Purkmistr Hotel se nachází na okraji Plzně a nabízí klimatizované pokoje s minibarem a bezplatným Wi-Fi ve všech prostorách. V pivovaru Purkmistr vaří nepasterizovaná a nefiltrovaná piva z kvalitních tuzemských a zahraničních surovin dle typu piva, která hostům poskytují autentický pivní zážitek.

POLOHA

první plzeňské pivní lázně - Pilsen Beer a Spa se nachází na okraji města Plzeň, poblíž obchodního centra Olympia Plzeň. Plzeň je čtvrtým největším městem v České republice. V západní části Čech zaujímá výrazné dominantní postavení jako silné průmyslové, obchodní, kulturní a správní centrum. Město bylo založeno v roce 1295 na soutoku řek Úhlavy, Úslavy, Radbuzy a Mže českým králem Václavem II. Současné historické jádro města má pravidelnou síť ulic s téměř čtvercovým náměstím Republiky uprostřed (166 × 188 m), jemuž vévodí katedrála sv. Bartoloměje, budovaná od roku 1290.

VYBAVENÍ UBYTOVACÍHO ZAŘÍZENÍ

recepce, hotel. trezor, restaurace, minipivovar, sál, bar, konferenční služby, venkovní posezení, směnárna, pro děti - postýlka, stolička a strava; Pilsen Beer Spa (masáže, zábaly, baňkování, pivní lázně, finská sauna, infra sauna, parní lázeň, odpočívárna, whirlpool, manikúra, pedikúra, kosmetika), úschovna kol, parkoviště, akceptace platebních karet. Pilsen Beer Spa - nabídka pivních koupelí a dalších wellness služeb v prostorách hotelu. Pivní lázně - modřínové vany jsou plněny speciální pivní koupelovou lázní, která se skládá ze speciální várky piva plzeňského typu a dalších ingrediencí, jejíž teplota na počátku koupele je nastavena na 35 °C. Po dobu koupele je k vaně přistaven dřevěný soudek se světlým ležákem Purkmistr - poctivým pivem z Plzně, z nějž si sami můžete čepovat podle libosti. Procedura trvá 60 min. Wellness služby - finská sauna, parní lázeň, infra kabina, whirlpool, masáže (sportovní a regenerační masáže, baňkování, relaxační masáže, lávová, čokoládový, rašelinový zábal). PURKMISTR® - pivo z nejstaršího pivovaru v Čechách vařeno klasickým způsobem. Hlavní kvašení probíhá v pivovarských sklepích v otevřených kvasných kádích 7-9 dní. Při hlavním kvašení vzniká v pivě alkohol a uvolňuje se oxid uhličitý. Po hlavním kvašení klesají kvasnice na dno a pivo se přečerpává do 13 ležáckých tanků, kde zraje 1 měsíc (některé speciály jako např. jubilejní piva i déle) a poté je podáváno ke konzumaci. Pivo je nefiltrované a nepasterizované, aby se v něm zachovaly všechny původní výživné látky. Pivo sice na první pohled vypadá jako mírně zakalené a méně průzračné než piva filtrovaná, ale právě díky tomu obsahuje výhradně přírodní látky (vysoký obsah vitamínů řady B, cukry, kvasinky atd.), je hutnější a působí velmi blahodárně na lidský organismus.

VYBAVENÍ POKOJŮ

1 a 2lůžkové pokoje, 2 a 4lůžkové APT (ceny na vyžádání), vlastní soc. zařízení (sprcha, WC), LCD TV-SAT, rádio, klimatizace, trezor, minibar, Wi-Fi (zdarma), možnost přistýlky. 1 bezbariérový pokoj.

STRAVOVÁNÍ

snídaně, kombinovaná strava (snídaně - bufet, večeře - formou menu).

TIPY PRO SPORT A VOLNÝ ČAS

Sport: bowling, značené trasy pro turistiku a cykloturistiku, agroturistika, lanové centrum, lezecká stěna, koupaliště.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 457 451
dnes 8–19 h

Hodnocení

1. nejlepší hotel v destinaci Plzeňský kraj

5/ 5 1 recenzí

Soňa červenec 2017 Purkmistr. Můžeme jen doporučit, vstřícnost, čistota, vynikající jídlo, pivo. Ve všech směrech výborné. Co je psáno, to je dáno :)... celá recenze