Hotel Pochote Grande

  Kostarika, Puntarenas sever, Playa Jacó

Pochote Grande

    Kostarika, Puntarenas sever, Playa Jacó
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Následující text je strojově přeložen... zobrazit v originále zobrazit v originále
Rodinná atmosféra ... pod německým vedením ...

Poloha: Pěkný, malý hotelový komplex se nachází přímo na kilometr dlouhé písečné pláži sopečného původu, na okraji města Jacó. Do centra městečka Jacó s různými restauracemi, bary a obchody se dostanete za 15 minut pěšky. Doba přechodu z letiště San José: asi 2 hodiny.

Vybavení: Útulný, dobře udržovaný komplex s rodinným vkusem je pod německým vedením a má celkem 24 pokojů, které se nacházejí ve 2 dvoupodlažních budovách v tropické zahradě. Wi-Fi je v ceně ubytování. Další vybavení patří restaurace, bar a bazén s terasou. Plážové lehátka a polštáře jsou součástí bazénu.

Ubytování : Prostorné standardní pokoje (A1-3A) jsou vybaveny klimatizací, stropními ventilátory, pronájem bezpečné, TV, koupelna se sprchou, WC, balkon nebo terasu orientovanou do zahrady.

Jídlo a pití: Snídaně (à la carte).

Sport / Aktivity: Poplatek: Různé vodní sporty od místních poskytovatelů.

Informace: Kreditní karty: Amex, Mastercard, VISA; Jazyk služby: angličtina; Kategorie země: 3 hvězdičky.

Cena částečné informace:

Následující informace platí pro zimní sezónu 2017/2018:
# Minimální délka pobytu: 6 nocí 23.12.-05.01.2018 a 25.03.-01.04.2018. #Booking note: Vezměte prosím na vědomí, že poslední noc Costa Rican pobyt může být v San José. Více informací naleznete v části o cenách.

Popis ubytování a programu zájezdu v originále

Následující text je zobrazen v originále... zobrazit strojový překlad
Familiäre Atmosphäre ... unter deutscher Leitung ...




Lage: Die hübsche, kleine Hotelanlage befindet sich unmittelbar am kilometerlangen Sandstrand vulkanischen Ursprungs, am Ortsrand von Jacó. Das Zentrum des kleinen Ortes Jacó mit diversen Restaurants, Bars und Geschäften ist in ca. 15 Minuten zu Fuß erreichbar. Transferzeit vom Flughafen San José: ca. 2 Stunden.




Ausstattung: Die gemütliche, sehr gepflegte Anlage mit ihrem familiären Flair steht unter deutscher Leitung und verfügt über insgesamt 24 Zimmer, die sich in 2 doppelstöckigen Gebäuden im tropischen Garten befinden. WLAN ist im Hotelbereich inklusive. Zur weiteren Ausstattung des Hotels gehören ein Restaurant, eine Bar sowie der Swimmingpool mit Sonnenterrasse. Die Liegen und Auflagen sind am Pool inklusive.




Unterbringung: Die geräumigen und im landestypischen Stil eingerichteten Standardzimmer (A1-3A) verfügen über Klimaanlage, Deckenventilator, Mietsafe, TV, Bad mit Dusche, WC, Balkon oder Terrasse zur Gartenseite.




Essen & Trinken: Frühstück (à la carte).




Sport/Aktivitäten: Gegen Gebühr: Verschiedene Wassersportarten von lokalen Anbietern.




Info: Kreditkarten: Amex, Mastercard, VISA; Servicesprache: Englisch; Landeskategorie: 3 Sterne.




Preisteilinformationen:

Folgende Informationen sind gültig für die Wintersaison 2018/2019:
#Buchungshinweis: Bitte beachten Sie, dass die letzte Nacht des Costa Rica-Aufenthaltes ggf. in San José erfolgen muss. Weitere Informationen siehe Flugseiten im Preisteil.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 043 055
dnes zavřeno

Kostarika

Kostarika, středoamerická země, je nazývána malým rájem na zemi. Kryštof Kolumbus pojmenoval tuto zemi jako „bohaté pobřeží“, v překladu Costa Rica. Země si své poklady dodnes chrání a je zde vybudován propracovaný systém ochrany přírody. Pokud chcete vidět překrásnou přírodu, mnoho exotických zvířat, pláže s černým i bílým pískem, nenajdete lepší místo. Země má malou rozlohu, ale najdete zde nedotčené pralesy, vodopády, činné sopky, čtyřtisícové hory, jezera a nádherné pláže – rozhodně se zde nebudete nudit. I během pobytu máte možnost vybrat si z široké nabídky výletů do národních parků, procházky deštnými pralesy, potápění, surfování a šnorchlování. Je to bezpečná země, nemá ani armádu. Kostaričané jsou velmi přátelští, rádi se návštěvníkům svou krásnou zemí chlubí, a kamkoliv přijedete, budou se na vás usmívat. Počasí je zde příjemné, nejvhodnější doba pro cesty je od prosince do konce dubna (místní léto). Pobřežní oblasti jsou mnohem teplejší než střed země, průměrné teploty u pobřeží Karibiku jsou kolem 30 ˚C, u Tichomořského pobřeží dosahují teploty 33 ˚C.

Kostarika - více informací