Penzion U Vodníka

Slovensko, Jižní Slovensko, Podhájska

5/5

Podhájska - Penzion U VODNÍKA III.

  Slovensko, Podhájska
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Balíček 1

Rekreační pobyt zahrnuje: ubytování se snídaní a možností dokoupení polopenze, 1x 1 hod. whirlpool, 15% sleva na dokoupení stravy na koupališti, možnost grilování na venkovní terase.

PROČ JET S NÁMI PRÁVĚ SEM?

Ubytování jen kousek od areálu koupaliště. Penzion U Vodníka nabízí pro své hosty ubytování, díky kterému si dovolenou v oblíbeném lázeňském městě užijete na maximum. U Vodníka III *** se můžete ubytovat ve dvoulůžkových pokojích s vlastním balkonem a navíc využívat i střešní terasu. Tento penzion je nový a moderně vybavený. Na koupaliště se odsud dostanete během asi 5 minut chůze. V komfortně zařízených dvoulůžkových pokojích najdete také TV, ledničku, rychlovarnou konvici, vlastní sociální zařízení (WC, sprcha) a balkon. Pokud dostanete chuť na něco dobrého, zajděte si do restaurace penzionu U Vodníka II *** přímo v areálu termálního koupaliště, kde budete mít na výběr z několika druhů pokrmů - od sladkého až po kus šťavnatého masa.

POLOHA

nedaleko centra městečka, 300 m termálního koupaliště.

VYBAVENÍ UBYTOVACÍHO ZAŘÍZENÍ

recepce, restaurace, jídelna, Wi-Fi (zdarma), venkovní posezení, možnost grilování, zimní zahrada, whirlpool (za poplatek 10,- €/os./hod., min. 2 osoby), fitness, venkovní bazén, parkoviště.

VYBAVENÍ POKOJŮ

2lůžkové pokoje, možnost až 2 přistýlek, vlastní soc. zařízení (sprcha, WC), TV-SAT, rychlovarná konvice, lednička, Wi-Fi (zdarma), balkón.

STRAVOVÁNÍ

snídaně (bufet), za příplatek polopenze (večeře - výběr z menu (18 druhů) + nápoj (čepované nealko nebo 10 o pivo nebo 2 dcl vína) - podává se U Vodníka II. (v areálu termálního koupaliště od 16:00 do 19:30 hod.)). Na další dokoupenou stravu v restauraci U Vodníka II je sleva 15 %.

TIPY PRO SPORT A VOLNÝ ČAS

Termály Podhájska - vyhledávaný areál, otevřený celoročně (300 m). Na první pohled je to neuvěřitelné, ale je to tak. Slovensko má moře. Voda zde vyvěrající je totiž unikátní - porovnatelná s vodou z Mrtvého moře. Má dokonce hlubší a stálejší regenerační efekt. Je vhodná na léčení kožných chorob, pohybového ústrojí, cévních onemocnění, dýchacích cest, zmírňuje bolesti zad, kloubů, blahodárně působí na doléčení zlomenin, léčí osteoporózu, psoriázu a revma. Nachází se na jihu Slovenska, nedaleko Nových Zámků a poskytuje možnost oddychu a rekreace jak v letním, tak zimním období. Návštěvníkům koupaliště je k dispozici devět bazénů a tobogán. Součástí termálního koupaliště je i nově otevřený Wellness centrum Aquamarin, který nabízí komplex služeb pro oddych a relaxaci. Vykoupat se zde můžete ve vnitřním i venkovním bazénovém světě, kde naleznete 9 bazénů s termální i užitkovou vodou s množstvím atrakcí. Odpočinout pak ve vitálním světě s oddychovou zónou, který nabízí komplexní služby pro relaxaci - saunový svět, tropický tunel, vodní peklo, mořskou koupel, ledovou saunu nebo ochlazovací bazén. Hýčkat se nechte turecké koupeli Hammam, projděte se v botanické zahradě či se posaďte a dejte kávu v místní kavárně. Koupelný areál má 12 hektarů. V rekreační zóně je množství bufetů, stravovacích zařízení a sportovní areál s volejbalovým a tenisovým hřištěm.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 498 979
dnes 8–19 h

Hodnocení

3. nejlepší hotel v destinaci Jižní Slovensko

5/ 5 1 recenzí

Jarmila prosinec 2018 Podhájská Penzion U VODNÍKA. Výborné ubytování,vstřícný personál.... celá recenze

Slovensko

Naši východní sousedé se mohou pochlubit zejména nádhernou přírodou vysokých pohoří. Vysoké Tatry mají povahu velehor a tomu odpovídá jejich majestátnost. Krása hor vynikne jak v zimě, kdy se promění v lyžařský ráj, tak v létě, kdy lze podnikat jednu túru za druhou po dobrodružných horských stezkách. Na různé sportovní aktivity během celého roku navazuje bohatý wellness program místních hotelů a lázní. Slovensko, to nejsou jenom vysoké hory, jižní část země v Dunajské nížině je vyhlášenou oblastí termálních lázní a wellness komplexů. Turistickým lákadlem je i hlavní město Bratislava. Kromě místního hradu je hlavním cílem také velkolepý Dunaj. Na Slovensku na vás čeká prostředí podobné našemu, podobné ceny a odpadá také jakákoliv jazyková bariéra. Vyzkoušejte Slovenskou republiku jako zajímavý a neokoukaný cíl dovolené.

Slovensko - více informací