Polis Grand Hotel

  Řecko, Attika, Atény

4/5

POLIS GRAND HOTEL

    Řecko, Atény
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

Athény jsou kolébkou evropské civilizace s největší koncentrací antických památek. Starobylá Akropole je považována za jeden z novodobých moderních divů světa. Historické artefakty můžete obdivovat např. v Novém muzeu Acropolis, nebo v Národním archeologickém muzeu, které mnozí turisté považují za to nejlepší na světě. Prohlídku města zakončete v některé z místních taveren. Ochutnejte musaku, souvlaki, olivy, olivový olej, sýry, mořské plody, nebo grilovanou zeleninu.

Poloha

4* hotel se nachází v samotném srdci města, v blízkosti historických památek a atrakcí města. Bar na střeše hotelu nabízí úchvatný výhled na Acropolis.

Ubytování

koupelna, WC, televizor, Wi-fi, klimatizace, minibar, trezor, fén, telefon

Vybavení a služby

bar, kavárna, restaurace, pokojová služba, posilovna, Wi-fi, klimatizace, parkoviště zdarma v blízkosti hotelu, prádelna, 24hodinová recepce, úschova zavazadel.

Program

Individuální zájezd od 2 osob s možností zakoupení fakultativních služeb předem. Přehled naleznete níže, ceny uvádíme v záložce Ceník a objednávka. Klienti si pro rychlou orientaci a pohodlnou přepravu u nás rádi objednávají: Transfer Soukromý transfer z/na letiště – cena za auto Sdílený transfer z/na letiště – cena za osobu Jízdenky Vyhlídkový autobus, 1 den – jízdenka na turistický autobus, platnost 24 hod, nástup a výstup kdekoliv Vstupenky Museum Pass, 3 dny – Museum Pass zahrnuje přednostní vstupy do 15 muzeí a galerií v Athénách. Athens Pass, 3 dny – zahrnuje vstup až do 30 atrakcí zdarma včetně přednostních vstupů, jízdenku na turistický autobus na 2 dny, slevy v restauracích a obchodech Výlety Athény v noci s večeří – 4,5 h – prohlídka města s místním průvodcem v AJ. V ceně výletu je zahrnuta také doprava. Výlet je zakončen večeří v místní taverně s živou hudbou v historické čtvrti Plaka. Půldenní prohlídka města – 3,5 h – prohlídka nejznámějších památek s místním průvodcem v AJ (např. Acropolis, Parthenon). Delfy – 10 h – celodenní výlet do Delfy s místním průvodcem. V ceně výletu je zahrnut také oběd.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Polis Grand Hotel ****

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 056 002
dnes 8–19 h

Hodnocení

3. nejlepší hotel v destinaci Attika

4/ 5 1 recenzí

M.Hrachová duben 2016 Příjemný hotel v centru Athén. Tento hotel jsem navštívila v rámci své infocesty. Jako přednost mohu vyzdvihnout krásný výhled na athénskou Akropoli.... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-polis-grand-hotel-ateny-mesto-recko-z2056002/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Řecko

Řecko leží v jižní Evropě, rozkládá se na pevnině a na četných ostrovech, které tvoří jednu pětinu řeckého území. Členitá pobřeží i romantické pláže jsou omývány Egejským, Krétským, Thráckým, Středozemním a Jónským mořem. Na poloostrově Attika se rozkládají Athény, hlavní město Řecka. Poznávejte antické památky, odpočívejte u čistého moře, vyzkoušejte speciality místní kuchyně. Nejoblíbenější ostrovy jsou Kréta, Rhodos, Zakynthos, Thassos a Santorini.

Od roku 2018 je v Řecku zavedena pobytová taxa, která se od roku 2024 mění na klimatickou taxu. Platba probíhá přímo na recepci hotelu v den příjezdu a její výše je dle oficiální kategorie (počtu hvězdiček) hotelu následující:

Březen až říjen:

  • 1,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 7,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 10,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Listopad až únor:

  • 0,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 4,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 0,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Řecko - více informací