Johann Schladming Hotel (ex Posthotel)

  Rakousko, Štýrsko, Schladming

Posthotel

    Rakousko, Štýrsko, Schladming
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Umístění a vzdálenosti

Centrum: Schladming 0 m, Veřejný krytý bazén: Schladming 500 m, Nákupy: 20 m, Vlakové nádraží: Schladming 1 km, Letiště: Salzburg 90 km, Ledovec: Dachstein 8 km, Resort Nadmořská výška: 750-2863 m, Lyžařská oblast / Lyže vlek: Planai Schladming 250 m, Lyžování / sjezd: Ne, Kyvadlová doprava: Ne,

Vybavení pokojů

Dětská postýlka k dispozici jako přistýlka ve všech typech pokojů, koupelna / sprcha / WC, župan na zapůjčení: k zaplacení na místě, Euro 6, - za pobyt, Minibar: k zaplacení na místě, telefon, kabelová televize, trezor: zdarma.

Typy pokojů, apartmánů

2 lůžková koupelna / sprcha / WC, Economy, ~ 18-20 m2.

Zahrnuto do oblasti fitness a wellness

Wellness zóna: ~ 500 m2, vstup povolen dětem od 12 let ve wellness centru, parní lázeň, 2 sauny, infračervená kabina, relaxační místnost, otevírací doba: denně od 15:00 do 20:00 hodin.

Fitness a wellness služby na místě

Kosmetické středisko: Kosmetické procedury, Masáže, Otevírací doba: na vyžádání.

Stravování zahrnuto

Polopenze, snídaně formou bufetu: bohatá na bioprodukty, salátový bar: denně, vegetariánské menu: na vyžádání, odpolední dort každý den, večeře, večeře o 3 chodech.

Stravování za příplatek

rezervovatelné vánoční večeře (24.12.): povinné.

Zahrnuté aktivity

Posilovna.

Děti

Dětská postýlka: zdarma.

Domácí mazlíčci

povolena pouze malá domácí zvířata, platba na místě, Euro 15, - za den, bez stravy.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Johann Schladming Hotel (ex Posthotel) ****
Vzdálenost od sjezdovky: 350 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 703 476
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-posthotel-styrsko-rakousko-z1703476/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací