Hotel Dorisol Pousada dos Vinhaticos

  Portugalsko, Madeira, Serra de Agua

POUSADA VINHATICOS s pronájmem vozu

    Portugalsko, Madeira
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Tento hotel se nachází v samém srdci ostrova v nadmořské výšce 900 m, ve velmi klidné oblasti, obklopen horami a lesy s dech beroucí okolní přírodou s překrásným panoramatickým výhledem.Centrum Funchalu je vzdáleno 26 km a mezinárodní letiště 44 km.

Vybavení hotelu

V hotelu se nachází klimatizovaní recepce, konferenční místnost, bar, snack bar s terasou a internetový koutek. Hrací místnost se šipkami, kartami a stolními hrami.

Vybavení pokoje

Hotel disponuje 11 ti dvoulůžkovými pokoji s možností přistýlky v hlavní budově, dále pak 10 ti dvoulůžkovými pokoji s možností využití i jednolůžkového pokoje, které se nachází v dřevěném domě. Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou s vanou nebo sprchovým koutem a vlastním sociálním zařízením, telefonem s přímou volbou, SAT/TV, vysoušečem vlasů a topením.

Stravování

Hotel je oblíben hlavně pro svou vynikající gastronomii, nabízející chutné pokrmy z regionální, národní a mezinárodní kuchyně. Místní specialitou jsou tzv. Bacalhau Folhado a Pousada – pečivo plněné treskou, nebo výběr ze široké škály místních steaků. Také milovníci sladkého si jistě pochutnají na dezertech z portugalské kuchyně.

Pláž

Nejbližší pláž v Ribeira Brava je vzdálena 6 km.

Sport a zábava

Milovníci aktivní dovolené zde naleznou hernu, která se nachází vedle baru, dále pak stolní tenis a šipky.

Náš názor

Na své si zde přijdou převážně hosté, kteří mají rádi klid a dlouhé procházky v překrásné přírodě.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Dorisol Pousada dos Vinhaticos ***

565 656 610 Číslo zájezdu: 918 314
dnes 8–19 h

Lokalita

Portugalsko

Menší ze dvou zemí na Pyrenejském poloostrově představuje nedoceněnou turistickou destinaci. Každoročně Portugalsko láká tisíce Čechů na vůni pomerančů i dalšího ovoce a chuť pravého portského vína. Jih země je proslavený nádhernými plážemi a bohatým nočním životem. Jedná se o oblast Algarve, je zde vybudováno nejvíce hotelů a moře je v rámci Portugalska nejteplejší. Střed země uspokojí milovníky historie díky četným kulturním památkám a hlavnímu městu Lisabonu. Sever vábí na staré lidové tradice v malých vesničkách a na pověstné vinné sklípky. Síla portugalského patriotismu je zde největší a centrem oblasti je velmi známé Porto. Portugalsko má asi deset a půl milionu obyvatel, tedy stejně jako Česká republika. K Portugalsku náleží i další dvě oblíbené ostrovní destinace, Azorské ostrovy a Madeira.

Od 1. 5. 2017 bude ve městě Santa Cruz na portugalském ostrově Madeira vybírána pobytová taxa “ecotax” ve výši 1 EUR/os./noc, max. 5 EUR/os./pobyt. Poplatek bude hrazen přímo v místě pobytu ubytovateli. Nařízení se vztahuje na všechny typy ubytovacích zařízení v obci Santa Cruz. Od poplatku jsou osvobozeny osoby do 18 let věku.

Portugalsko - více informací