Hotel Spa & Kur Hotel Praha

Česko, Karlovarský kraj, Františkovy Lázně

3/5

Badenia Hotel Praha: Relax & Spa pobyt 3 noci

    Česko, České přehrady, Karlovarský kraj, Krušné hory, Západočeské lázně, Františkovy Lázně, Skalka
Číslo zájezdu: 2 609 512
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Badenia Hotel Praha

Badenia Hotel Praha*** leží uprostřed nejkrásnější části Františkových Lázní, jednoho z nejoblíbenějších lázeňských měst v České republice. Nachází se v bezprostřední blízkosti dvou největších městských parků a městského divadla a nedaleko lázeňské kolonády.

Je ideálním místem pro relaxaci a načerpání sil pro ty, kteří jsou unaveni stresem a pracovním vypětím, i pro ty, kteří trpí onemocněním srdce a krevního oběhu nebo pohybového aparátu.

Ubytování

Hosté zde mají možnost ubytování v komfortních dvoulůžkových pokojích. Součástí pokojů je LCD televize se satelitním přijímačem, lednice, telefon, koupelna se sprchou nebo vanou, fén, župan a připojení na internet Wifi. 

Restaurace

Restaurace nabízí svým hostům nejrůznější speciality domácí i zahraniční kuchyně. K dispozi je celodenní stravování v podobě polopenze či plné penze s možností přípravy různých dietních pokrmů.Snídaně probíhají formou švédských stolů. K obědu se podává polévka, hlavní jídlo formou výběru ze 3 menu a dezert. K večeři je k dispozici polévka, výběr ze 3 hlavních jídel a salátový bufet.

Wellness centrum

Dokonalý relax těla i duše nabízí návštěvníkům hotelu relaxační centrum s pestrou nabídkou procedur, mezi které patří různé druhy masáží, koupele, zábaly a mnoho dalších. Ve wellness je hostům k dispozici plavecký bazén s masážními tryskami a finská sauna.

Parkování

Svoje vozidlo můžete zaparkovat na hotelovém parkovišti. 

Destinace

V tomto městě byly lázně založeny už v roce 1793. Mají 25 studených pramenů, z nichž nejvydatnější je Kostelní a nejznámější Glauberovy prameny. Dále je v lázních plynový pramen kysličníku uhličitého a zásoba slatiny. Známý je i Františkův pramen se soškou opředenou mnoha pověrami a s krásnými klasicistními a empírovými stavbami v jeho okolí. Zejména kruhový pavilon nad Františkovým pramenem se těší velké oblibě. S dlouhou tradicí se zde léčí nemoci srdeční a cévní, choroby krevního oběhu, ženské choroby a onemocnění pohybového aparátu.

Základní cena zahrnuje

  • 3x ubytování, 3x polopenze (snídaně - formou bufetu, večeře - výběr ze 3 menu, salátový bufet), 6 procedur (1x aroma masáž částečná (30 minut - výběr z různých druhů olejů), 1x prohřívací fango zábal, 1x koupel ve vlastním minerálním pramenu, 1x parafinový zábal na ruce 2x vstup do solné jeskyně (60 minut)
  • BONUS: uvítací nápoj, lázeňské oplatky, župan k zapůjčení zdarma, volný vstup do hotelového wellness (bazén, finská sauna), minerální pramen přímo v hotelu, připojení na internet Wifi

Základní cena nezahrnuje

  • místní poplatek
  • Doporučujeme zakoupení komplexního cestovního pojištění včetně storna zájezdu.

Informace o zájezdu

Pořadatel: Geovita, s.r.o., IČ 28568541.
Název hotelu dle pořadatele: Badenia Hotel Praha: Relax & Spa pobyt 3 noci ***
Lokalita dle pořadatele: Západní Čechy, Františkovy Lázně

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 609 512
dnes 8–19 h

Hodnocení

21. nejlepší hotel v destinaci Karlovarský kraj

3/ 5 5 recenzí

Jaroslava Hřebíčková,vnuk Honza a vnučka Julinka červen 2017 Poděkování. Krásný hotel s velmi pěkným bazénem.Luxusní pokoj,který se velmi líbil mým vnoučatům(Honzík 13,Julinka10roků)Dobrá poloha blízko k... celá recenze

Alice leden 2017 Seniorský pobyt na 5 nocí. Pobyt velmi příjemný, s veškerými službami hotelu jsem byla plně spokojená.... celá recenze

Anna září 2016 Hodnocení. Hotel byl těsně po rekonstrukci, bylo v něm spousta závad a nedostatků. Další problém byl úk... celá recenze

Nezávazná objednávka

Badenia Hotel Praha: Relax & Spa pobyt 3 noci
    Česko, České přehrady, Karlovarský kraj, Krušné hory, Západočeské lázně, Františkovy Lázně, Skalka

Cena
8 590 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 609 512

Pobyt

1. dospělá osoba na pevném lůžku
1
8 590 Kč
dospělá osoba na pevném lůžku
1
7 150 Kč