Hotel Prestige Resort

  Albánie, Drač [Durrës], Golem

3/5

Prestige Resort

    Albánie, Albánie vnitrozemí, Berat
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Doporučení

Hotel Prestige Resort, obklopený piniovým hájem, nabízí komfortní ubytování, kvalitní služby, výbornou kuchyni, bazén se slanou vodou a sluneční terasu s nádhernými výhledy na moře. Doporučujeme klientům, kteří si chtějí dopřát luxus a dovolenou plnou pohody a odpočinku.

GPS

41.231490, 19.513484

Pláž

Písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře se nachází přímo u hotelu. SLUNEČNÍKY A LEHÁTKA NA PLÁŽI ZDARMA.

Vzdálenost od pláže (cca)

u pláže

Vzdálenost od pláže (m)

0

Poloha

Hotel se nachází v oblasti Golem, cca 15 km od letoviska Durrës a cca 45 km od letiště v Tiraně. V okolí naleznete obchody a bary. Hotel je situován přímo u písčité pláže.

Štítky

Novinka || Luxusní hotel || Komfortní ubytování || Bazén se slanou vodou || Výhledy na moře z terasy || Přímo u písčité pláže

Stravování

Polopenze. Snídaně a večeře jsou podávány formou bufetu v hotelové restauraci. Možnost dokoupení obědů.

Ubytování

Komfortní pokoje v hlavní budově pro dvě osoby s balkonem a sociálním zařízením (sprcha, WC, fén) jsou klimatizovány (klimatizace zdarma) a vybaveny TV/SAT, trezorem (zdarma) a chladničkou (zdarma). K dispozici je také kávový a čajový set. Na vyžádání a za příplatek pokoje s výhledem na moře (pro dvě osoby) a suity (možnost přistýlky pro dítě).

Vybavení

Vstupní hala s recepcí, výtahy, restaurace, bar, bar u bazénu, dva bazény (jeden se slanou vodou), dětský bazén, sluneční terasa, parkoviště.
Zdarma: Wi-Fi (ve společných prostorách), slunečníky a lehátka u bazénu.

Název

Prestige Resort

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Prestige Resort *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 585 460
dnes 8–19 h

Hodnocení

14. nejlepší hotel v destinaci Drač [Durrës]

3/ 5 8 recenzí

L. K. srpen 2022 Hezká dovolená. Asi nejlepší hotel v tomto letovisku, až na malé výjimky dobrá volba ... celá recenze

Monika srpen 2022 Prestige Resort *****Golem. Resort je velikostí a vybavením opravdu nejhezčí v Golemu... Ale po absolvování dovolené od 1-8.8.22 už na 100% vím, že se nikdy n... celá recenze

účastník zájezdu srpen 2022 Albánie - tak za 10 let. Tento hotel, respektive Albánie je tak pro někoho kdo nikdy nikde nebyl a nemá s čím porovnat. Titulky o tom jak je to zázračně ro... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-prestige-resort-albanie-vnitrozemi-albanie-z2585460/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Albánie

Albánie je zapomenutou zemí na Balkánském poloostrově, která je ovšem velmi lákavým cílem nejen pro dobrodruhy prahnoucí po poznání. Většinou ji vyhledávají milovníci historie, přírody a poznávání místních pohostinných obyvatel. Pro turisty, kteří chtějí strávit klidnou dovolenou u moře, má i Albánie rozhodně co nabídnout. Na pobřeží Jaderského a Jónského moře vyrostly hotely podobné těm v Černé Hoře a Chorvatsku. Albánie je sice zemí převážně hor a hlubokých údolí, nicméně přímořské pobřeží je velmi nádherné. Hlavním městem je Tirana, která leží přibližně uprostřed státu. Milovníci historie a architektury v zemi obdivují četná antická města, byzantské kostelíky a středověké zříceniny. Vyznavači horských túr zase mohou využít tras téměř nedotčenými horskými masívy.

Albánie - více informací