Hotel Pullman Marrakech Palmeraie Resort & Spa

  Maroko, Marakeš (Marrakech)

Pullman Marrakech Palmeraie Resort & Spa

    Maroko, Marakeš (Marrakech)
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Prázdninová vesnice má 326 pokojů. Po příjezdu do objektu jsou hosté uvítáni ve vstupní hale s recepcí, která je otevřena 24 hodin. Check in/check out je možný 24 hodin. V komplexu je šatna, hotelový sejf a směnárna. Přístup k internetu ve společných prostorách (za poplatek) hostům umožňuje zůstat v kontaktu se světem. Nachází se zde několik stravovacích zařízení, například restaurace, jídelna, snídaňový salónek, kavárna, bar a hospoda. Jsou zde i různé obchody. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Nachází se zde také novinový stánek a TV místnost. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti. Dále je možné využít prádelnu a kadeřnictví. Aktivní hosté, kteří se chtějí projet po okolí na kole, si mohou půjčit kolo (za poplatek). Přednášky, prezentace nebo jednání se mohou konat v jednom z 2 konferenčních sálů.

Ubytování

V pokojích je klimatizace a koupelna. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Vybavení pokojů zahrnuje telefon a sejf. Koupelny mají sprchový kout a vanu.

Sport/aktivity

Komplex má jeden venkovní a jeden dětský bazén. Na slunné terase mohou hosté využít připravená lehátka a slunečníky. V baru u bazénu jsou k dostání různé osvěžující nápoje. Prázdninová vesnice hostům nabízí různé sportovní aktivity, například jízdu na kole/horském kole, tenis, hru boccia, volejbal, basketbal, minigolf, golf a lukostřelbu. Za poplatek je jízda na koni. Objekt jistě zaujme příznivce vodních sportů svou širokou nabídkou aktivit, ve které je například jízda na šlapadlech, jízda na kánoi a aqua fitness. Komplex nabízí sportovně založeným hostům i mnoho indoorové zábavy, například fitness studio, stolní tenis, badminton, squash, gymnastiku a aerobik. Za příplatek jsou různé wellness programy, například sauna, parní lázeň, hammam a masáže. V nabídce je animační program, diskotéka a miniklub.

Stravování

Lze objednat stravování all inclusive. Podávají se snídaně, obědy a večeře. Komplex nabízí také drobné občerstvení.

Platba kartou

Je možné zaplatit platebními kartami American Express, Visa a MasterCard.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 007 348
dnes 8–19 h

Maroko

Maroko je perlou přírodních zajímavostí a tradiční kultury na pomezí západního světa, exotiky, orientu a hlavně islámu. Náboženství je v této zemi Maghrebu nejvíce benevolentní, a proto lze využít otevřenosti místního prostředí k cestovatelským toulkám. Nejvíce lákavé jsou místní přírodní kontrasty několika biomů subtropického pásu naší planety. Na jih země zasahuje nekompromisně největší světová poušť Sahara. Směrem na sever přechází ve Vysoký Atlas s nejvyšší horou země Džabal Tubkal se svými 4 167 m n. m. Díky vysoké nadmořské výšce je Atlas v zimě pokryt sněhem. Přes Nízký Atlas se dostáváme k úrodným nížinám středomořského a atlantského pobřeží. Centra kultury a pamětihodností v Maroku jsou zejména vnitrozemský Marrákéš, hlavní město Rabat a pobřežní Agadir nebo Casablanca. Maroko je zemí poznání, přírodních krás a svérázné kultury.

Povinná pobytová taxa ve výši 20 EUR/osoba/pobyt do 8 dní; 40 EUR/osoba/pobyt nad 8 dní, je splatná v hotovosti v místě pobytu.

Maroko - více informací