Hotel Quellness Golf Resort

  Německo, Bavorsko, Bad Griesbach im Rottal

QUELLNESS GOLF RESORT BAD - FURSTENHOF - GOLF

    Německo, Bavorsko, Bad Griesbach im Rottal
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Hartl Resort je bavorský golfový a lázeňský ráj. Jeho sláva se rozšířila i za hranice Německa a stal se jednou z hlavních golfových lokalit v celé Evropě. Hartl Resort nabízí návštevníkům nejen skvělou golfovou dovolenou, ale i obrovskou škálu výběru z jiných sportovních aktivit. V resortu je k dispozici 5 skvělých 18-ti jamkových hřišť, ideální místo pro golfovou dovolenou v Německu. Fürstenhof je vynikající čtyřhvězdičkový hotel, který patří mezi další hotely Hartl Resortu v Bad Griesbachu.

Vybavení hotelu

Celý hotel disponuje 148 pokoji různých typů. K dispozici je hostům fitness a wellness centrum s řadou služeb. Součástí reostu je také 6 restaurací, které zahrnují hosty pravými kulinářskými požitky přípravou pokrmů vynikající místní i mezinárodní kuchyně.

Vybavení pokoje

Hotel nabízí ubytování v několika typech pokojů od standardních (19m2) až po suity (49m2). Moderní pokoje jsou pohodlné, vybaveny nábytkem ve venkovském stylu. K základnímu vybavení patří koupelna s vanou či sprchovým koutem, WC, vysoušeč vlasů, telefon, rádio, TV, minibar, trezor a připojení k internetu. Suity jsou vybaveny také stereo systémem pro poslech Vaší oblíbené hudby.

Sport a zábava

Pokud chcete zůstat v hotelu, můžete. Hotel nabízí širokou škálu dalších sportovních aktivit jako je jóga, pilates, fitness a aerobik. Dále jsou k dispozici tenisové kurty, stolní tenis, kulečník, vyjížďky na koních a hlavně bezkonkurenční dětský klub s možností celodenní péče o Vaše děti. Prostorné lázně a bazény v hotelu Ludwig jsou perfektní kulisou pro Váš zasloužený odpočinek. V kosmetickém a wellness centru se můžete také těšit na aplikace, které pohladí vaše smysly.
GOLFOVÉ HŘIŠTĚ BECKENBAUER
Mistrovské hřiště, které již v době svého otevření v roce 2002 získalo titul \„world class\“, navrhl v nivě řeky Rott architekt Bernhard Langer. 18 zajímavých jamek, dokonalé ručně upravované a speciálním zavlažovacím systémem udržované greeny a ferveje, zcela plochý profil hřiště, kamenné zídky, mosty přes potoky i množství vodních překážek určují zvláštní charakter hry, která poskytuje dostatek obtížných situací, ale i šanci dosáhnout úspěchu. Některé jamky par 3 a množství rybníků vyžadují od golfistů přesnost a odvahu. Hřiště nese název podle Franze Beckenbauera.
GOLFOVÉ HŘIŠTĚ BRUNNWEISS
Osmnáctijamkové golfové hřiště Brunnwies má všechny vlastnosti velkého mistrovského hřiště a nezaměnitelný rukopis německé golfové legendy Bernharda Langera . Je náročné, drsné, ale ve většině případů hratelné. Citlivě zasazené do okouzlující venkovské krajiny Rottal, kterému se přezdívá Bavorské Toskánsko, okouzluje svými nádhernými fervejemi, zvlněnými greeny a zajímavým designem. Příjemnou hru pro golfisty všech úrovní ztěžují vzrostlé stromy a nebezpečí vody. Hráčům jsou k dispozici klubové prostory, golfový obchod a 6-ti jamkové golfové hřiště pro děti Chervo Junior.
GOLFOVÉ HŘIŠTĚ LEDERBACH
Mimořádně krásné hřiště Lederbach Vám poskytne úžasné pohledy na okolní krajinu, Bavorský les a městečko Bad Griesbach. Pokud bude příznivé počasí můžete se kochat i výhledem na vrcholky Alp. Hřiště je situováno do náročnější kopcovité krajiny, nenajdete zde žádné ploché jamky a až dokončíte svoji hru, pochopíte proč se jamka č.9 nazývá \\\„infarktovým kopcem\\\“. Posledních 146 metrů na této jamce má převýšení 48 stupňů a patří tak k deseti nejobtížnějším v celém Německu. Za svoje úsílí jsou však hráči bohatě odměněni nádhernými výhledy na okolní panorama a představou své další rány, která poletí daleko a vysoko, jak se budou vracet zpět do údolí. Doporučuje se zapůjčení golfového vozíku, tento resort má největší vozový park v Německu.
GOLFOVÉ HŘIŠTĚ MERCEDES BENZ
Německý golfový šampion Bernhard Langer stojí také za návrhem dalšího mistrovského hřiště – Mercedes-Benz – v oblasti bavorského Bad Griesbachu. Nachází se hned v sousedství golfového hřiště Beckenbauer. Naprosto rovinaté hřiště v údolí říčky Rott s vodními překážkami, vzrostlými stromy a zvlněnými fervejemi vykazuje vyzrálý charakter a scénické kouzlo. 13. jamka je výzvou i pro zkušené hráče, poslední závěrečná jamka pak vyžaduje obtížný přibližující úder nad vodou k zajímavě modelovanému greenu.
GOLFOVÉ HŘIŠTĚ UTTLAU
Vynikající golfové hřiště, které leží v mírně kopcovité krajině kolem stejnojmenné vesničky Uttlau je proslulé náročnými fervejemi a vodními překážkami. Milovníkům golfu nabízí znamenité podmínky pro hru v úchvatném prostředí „Bavorského Toskánska“. Dráha v Uttlau má velmi dobrou pověst náročného hřiště, které v sobě pojí vše, co činí golf atraktivním. Vine se mezi kvetoucími loukami i stínem ovocných stromů a poskytuje nádherné výhledy do okolí. Charakteristické pro toto hřiště je osobitý a pestrý design, 18 různorodých jamek, svažující se ferveje, velké greeny a zrádné vodní překážky, které vyžadují pevnou ruku.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 849 769
dnes 8–19 h