Onyria Quinta da Marinha Hotel

  Portugalsko, Lisabon a okolí, Cascais

5/5

QUINTA DA MARINHA GOLF RESORT - golf

    Portugalsko
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Quinta da Marinha je moderní hotel, který byl postaven mezi zelenými horami Sintry a modrým Atlantickým oceánem. Komplex hotelu, vil a golfového hřiště leží v blízkosti elegantního městečka Estoril, romantického a historického města Sintra a typicky portugalského a kosmopolitního Lisabonu.

Vybavení hotelu

Hotelovým hostům je v celém resortu k dispozici recepce, 5 restaurací, několik barů, herna, bazén s mořskou vodou, parkoviště, golfový Club house, kadeřnictví, obchody a dětský klub. V hotelu je několik multifunkčních konferenčních místností. Hotel organizuje zábavné programy pro hosty.

Vybavení pokoje

Všechny pokoje jsou klimatizovány a k jejich vybavení patří koupelna/WC, vysoušeč vlasů, SAT-TV, minibar, wifi připojení k internetu, klimatizace, centrální vytápění, trezor, telefon s přímou volbou, balkon.

Stravování

Snídaně s možností dokoupení polopenze.

Sport a zábava

3 venkovní bazény (2 s mořskou vodou), fitness centrum, sauna, turecké lázně, vnitřní vyhřívaný bazén, masáže, 18-ti jamkové hřiště, kde jsou upřednostňováni klienti hotelu, speciální ceny green fees, speciální ceny výukových programů, 6 osvětlených tenisových kurtů, dětský klub, půjčovna kol.

Náš názor

Jednoznačně to NEJ pro všechny milovníky GOLFU!!!!!

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Onyria Quinta da Marinha Hotel *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 2500 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 598 244
dnes 8–19 h

Hodnocení

1. nejlepší hotel v destinaci Lisabon a okolí

5/ 5 1 recenzí

Dominika duben 2012 Prohlídka hotelového resortu Quinta Da Marinha. Tento luxusní golfový resort je od roku 2007 nově zrekonstruovný ze 4* na 5*. Leží v přírodní rezervaci, a proto má pouze 2 patra.... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Portugalsko

Menší ze dvou zemí na Pyrenejském poloostrově představuje nedoceněnou turistickou destinaci. Každoročně Portugalsko láká tisíce Čechů na vůni pomerančů i dalšího ovoce a chuť pravého portského vína. Jih země je proslavený nádhernými plážemi a bohatým nočním životem. Jedná se o oblast Algarve, je zde vybudováno nejvíce hotelů a moře je v rámci Portugalska nejteplejší. Střed země uspokojí milovníky historie díky četným kulturním památkám a hlavnímu městu Lisabonu. Sever vábí na staré lidové tradice v malých vesničkách a na pověstné vinné sklípky. Síla portugalského patriotismu je zde největší a centrem oblasti je velmi známé Porto. Portugalsko má asi deset a půl milionu obyvatel, tedy stejně jako Česká republika. K Portugalsku náleží i další dvě oblíbené ostrovní destinace, Azorské ostrovy a Madeira.

Od 1. 5. 2017 bude ve městě Santa Cruz na portugalském ostrově Madeira vybírána pobytová taxa “ecotax” ve výši 1 EUR/os./noc, max. 5 EUR/os./pobyt. Poplatek bude hrazen přímo v místě pobytu ubytovateli. Nařízení se vztahuje na všechny typy ubytovacích zařízení v obci Santa Cruz. Od poplatku jsou osvobozeny osoby do 18 let věku.

Portugalsko - více informací