Hotel Quinta Mae dos Homens

  Portugalsko, Madeira, Funchal

Quinta Mae dos Homens

    Portugalsko, Madeira, Funchal
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Obecný popis:

Quinta Mae Dos Homens v Funchal na 2 podlažích, nabízí 23 pokojů a v 2 budovách. Nejbližší město je Funchal (1500 m). Pro váš pohodlný příjezd je k dispozici recepce a společenská místnost. Personál tohoto 2 podlažního hotelu mluví německy, španělsky, francouzsky a anglicky. Pro hosty, kteří chtějí být mobilní, lze sjednat vypůjčení kola, motocyklu či automobilu. K dispozici je sladkovodní bazén plavecké bazén . U bazénu jsou zdarma k dispozici slunečníky a lehátka. Vzdálenosti z hotelu: Old Town (2 km), vyjížďky na koních (15 km), Orchid Gardens (500 m), divadlo (2 km), disko (2 km), Market (2 km) a Cable Car To Monte (2 m). Z hotelu se snadno dostanete ke k barům a restauracím, autobusovým zastávkám, turistické informace, obchodům, supermarketům, stání taxíků a do středu města. O vaši zábavu se postará hotelová společenská místnost s televizí. Vozidla lze zaparkovat na parkovišti.

Vybavení:

Pro vaše pohodlí hotel nabízí služku, žehlení, služby prádelny, trezor a službu probuzení. Internet je k dispozici na přístupových bodech wi-fi. Recepční hodiny: 09:00 - 18:00.

Sport a volný čas:

Nejbližší golfové hřiště je vzdálené 5 km.

Další informace:

Přijímáme tyto platební metody: Euro/Master a Visa. Určité služby, vybavení či aktivity mohou být dále zpoplatněny.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Quinta Mae dos Homens ***
Typ pláže: kamenitá, špatný přístup
Vzdálenost od pláže: 2000 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 183 488
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-quinta-mae-dos-homens-madeira-portugalsko-z1183488/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Portugalsko

Menší ze dvou zemí na Pyrenejském poloostrově představuje nedoceněnou turistickou destinaci. Každoročně Portugalsko láká tisíce Čechů na vůni pomerančů i dalšího ovoce a chuť pravého portského vína. Jih země je proslavený nádhernými plážemi a bohatým nočním životem. Jedná se o oblast Algarve, je zde vybudováno nejvíce hotelů a moře je v rámci Portugalska nejteplejší. Střed země uspokojí milovníky historie díky četným kulturním památkám a hlavnímu městu Lisabonu. Sever vábí na staré lidové tradice v malých vesničkách a na pověstné vinné sklípky. Síla portugalského patriotismu je zde největší a centrem oblasti je velmi známé Porto. Portugalsko má asi deset a půl milionu obyvatel, tedy stejně jako Česká republika. K Portugalsku náleží i další dvě oblíbené ostrovní destinace, Azorské ostrovy a Madeira.

Od 1. 5. 2017 bude ve městě Santa Cruz na portugalském ostrově Madeira vybírána pobytová taxa “ecotax” ve výši 1 EUR/os./noc, max. 5 EUR/os./pobyt. Poplatek bude hrazen přímo v místě pobytu ubytovateli. Nařízení se vztahuje na všechny typy ubytovacích zařízení v obci Santa Cruz. Od poplatku jsou osvobozeny osoby do 18 let věku.

Portugalsko - více informací