Hotel Radisson Blu Resort & Spa

  Španělsko, Gran Canaria, Puerto de Mogán

Radisson Blu Resort and Spa, Gran Canaria Mogan Hotel

    Španělsko, Gran Canaria, Kanárské ostrovy, Puerto de Mogán
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Hosté mají k dispozici vstupní halu s recepcí. Do většiny poschodí lze dojet výtahem. Přes WiFi se mohou hosté ve společných prostorách připojit k internetu. V hotelu se nachází restaurace a bar. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Je zde dětská herna. Hosté mohou zaparkovat v garáži nebo na parkovišti. Objekt nabízí službu hlídání dětí, pokojovou službu, prádelnu a kadeřnictví.

Ubytování

V pokojích je klimatizace a koupelna. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Je možné rezervovat oddělené ložnice. Je zde sejf a za poplatek minibar. Ke standardnímu vybavení patří varná konvice/kávovar. Hosté mají k dispozici sadu na žehlení. Zařízení pokoje doplňuje připojení k internetu, telefon, televize a WiFi (zdarma). Pro hosty je na pokoji připravena domácí obuv. Koupelny mají sprchový kout a vanu. K dispozici mají hosté také vysoušeč vlasů a župan. Rodiny s dětmi si mohou rezervovat speciální rodinné pokoje.

Sport/aktivity

V horkých dnech se mohou hosté zchladit a zaplavat si v krytém nebo venkovním bazénu. Hosté mohou odpočívat na slunné terase, kde jsou lehátka a slunečníky. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. Objekt hostům nabízí různé sportovní aktivity, například tenis, plážový volejbal, volejbal a paddle tenis. Za poplatek je basketbal. Pro fanoušky vodních sportů je zde potápění. Hotel nabízí celou řadu indoorových sportovních aktivit - fitness studio, stolní tenis a jógu, za poplatek je šipky. V objektu je wellness zóna, ve které je spa, sauna, parní lázeň, kosmetický salon a masáže. Objekt dále nabízí animační program, živou hudbu a miniklub.

Stravování

Lze objednat polopenzi. Hosté si mohou vybrat, zda budou chtít snídaně nebo večeře. Speciální atrakce je tzv. showcooking, při kterém mohou hosté sledovat přípravu jídel.

Platba kartou

Je možné zaplatit platebními kartami American Express, Visa, Diners Club a MasterCard.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Radisson Blu Resort & Spa *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 950 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 452 035
dnes 8–19 h

Španělsko

Španělsko zaujímá většinu Pyrenejského poloostrova a jeho součástí jsou i Kanárské ostrovy a Baleáryse známými ostrovy, jako jsou Mallorca, Menorca, Ibiza a Formentera. Kanárské ostrovy jsou celoročně vyhledávanou destinací, poznejte Gran Canarii, Tenerife nebo Fuerteventuru. Největším turistickým lákadlem jsou jednoznačně španělské pláže a bezpočet architektonických a kulturních zážitků, které tato země po celý rok nabízí. Nejatraktivnější pevninské riviéry jsou Costa Brava a Andalusie. Španělsko je i zemí eurovíkendů, turisty lákají hlavně Madrid a Barcelona.

Západní Středomoří zaručuje návštěvníkům stabilní slunečné počasí po celé léto, v jihošpanělské Andalusii dokonce od května do října. Moře je v letních měsících příjemně vyhřáté až na 26 °C.

 

Na Balearských ostrovech byla nově zavedená turistická taxa, která závisí na kategorii hotelu, ve kterém jsou klienti ubytováni:


Výše turistické taxy (včetně daně) je stanovena vládou a závisí na oficiální kategorii ubytovacího zařízení, ve kterém jsou klienti ubytováni.

Hlavní sezónu 1. 5. - 31.10.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 2,20 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 3,30 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 4,40 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 3,30 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 4.40 EUR/osoba/noc

Vedlejší sezóna 1. 11. - 30. 4.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 0,55 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 0,825 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 1,10 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 0,825 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 1,10 EUR/osoba/noc

Turistická taxa je povinná pro všechny osoby nad 16 let, které navštíví Baleárské ostrovy. Klienti, kteří tráví na ostrovech 9 dní a více, platí od 9. dne 50 % z ceny taxy.
Turistická taxa bude vybírána v hotovosti v místě pobytu přímo v ubytovacích zařízeních.

Španělsko - více informací