Hotel Radisson Blu Resort Sharjah

  Spojené arabské emiráty, Sharjah

4/5

RADISSON BLU RESORT SHARJAH

    Spojené arabské emiráty, Sharjah
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Kompletně zrekonstruovaný hotel ležící na nádherné bílé písečné pláži. Hotel se nachází přibližně 20 minut jízdy od letiště a obchodního centra města Dubaje a 5 minut jízdy od samotného centra Sharjah, do kterého Vás denně pohodlně dopraví hotelový autobus.

Vybavení Hotelu

24 hod. recepce, restaurace a la carte, bary, 2 bazény, lázeňské centrum, půjčovna aut, nákupní arkáda, konferenční a business centrum, dětský klub pro děti 4-12 let.

Vybavení pokoje

koupelna se sprchou nebo vanou a WC, fén, klimatizace, sejf, satelitní TV, minibar, rádio.

Pláž & plážový servis

písečná pláž přímo u hotelu pro hotelové hosty slunečníky a lehátka zdarma.

Sport & Fitness

fitness centrum, tenisové kurty, sqouashové kurty, vodní sporty na pláži - katamaran, parasailing, vodní lyže.

Stravování

Snídaně formou bufetu, za příplatek možná polopenze.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Radisson Blu Resort Sharjah *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 833 798
dnes 8–19 h

Hodnocení

7. nejlepší hotel v destinaci Sharjah

4/ 5 5 recenzí

Anna říjen 2018 Prohlídka hotelu Radisson Blu Resort Sharjah. Hotel v blízkosti centra, kterému kazí dojem okolní průmyslové prostředí. ... celá recenze

Eliška září 2017 Radisson Blue Resort Sharjah. Hotel odpovídá své kategorii 4*. Na místě jsem potkala mnoho čechů ,kteří se do tohoto hotelu vrací kvůli jeho usmítění u pláže a ... celá recenze

Nikolas Varga květen 2017 Pobyt v Radisson Blu Sharjah. Hotel patrí medzi najstaršie hoteli v emiráte Sharjah. Prešiel rekonštrukciou, ale napriek tomu vybavenie izieb je staré. ... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Spojené arabské emiráty

Spojené arabské emiráty, zkráceně označované jako SAE, se nalézají v jihovýchodní části Arabského poloostrova, podél části zálivu Ománu a na jižním pobřeží Perského zálivu. Jsou federací sedmi emirátů - Abu Dhabi, Dubaj, Ajman, Fujairah, Ras al Khaimah, Sharjah a Umm al Qaiwain - vytvořených po získání nezávislosti na Británii. V současné době patří k nejbohatším zemím a staly se obchodním a turistickým centrem. Téměř každý turista směřující do SAE navštíví Dubaj, moderní město jako z jiného světa v poušti. Stalo se symbolem luxusu, bohatství a světových „nej“ po všech stránkách. Spojené arabské emiráty vás celoročně pohostí slunečným počasím. Srážky se vyskytují pouze v zimě a není jich mnoho. V létě je v SAE až 45 °C, v zimě potom daleko příjemnějších 25 °C.

Dubaj - letištní poplatek

Dubaj zavedla pro odlety od 1.7.2016 nový letištní poplatek ve výši 35 dírhámů (cca 228 Kč), který se dotkne všech cestujících, jež odtamtud odlétají (tedy i těch, kteří budou pouze přestupovat). Výjimkou jsou děti do 2 let a ti tranzitní cestující, jejichž číslo letu je na příletu i odletu je stejné.

Abu Dhabí - turistická taxa

V Abu Dhabí je zavedena povinná turistická taxa, která se platí na místě přímo v hotelu při check-inu ve výši 15,00 AED (pokoj/noc).

Spojené arabské emiráty - více informací