Hotel Radisson Blu Resort & Spa Cesme

  Turecko, Izmir, Cesme

Radisson Blu Resort & Spa Cesme

    Turecko, Izmir, Cesme
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Hotel je z roku 2009. Objekt hostům nabízí celkem 312 pokojů. Areál má celkem 4 vily/domy. Po příjezdu do objektu jsou hosté uvítáni ve vstupní hale s recepcí, která je otevřena 24 hodin. Check in/check out je možný 24 hodin. Do většiny poschodí lze vyjet výtahem. Je zde směnárna. Ve společných prostorách se mohou hosté přes WiFi připojit k internetu. V hotelu se nachází restaurace, jídelna, snídaňový salónek a bar. Základní potřeby si mohou hosté koupit v supermarketu. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti. Objekt nabízí službu hlídání dětí, lékařskou službu, překladatelské služby, pokojovou službu, budící službu, prádelnu a kadeřnictví.

Ubytování

V pokojích je klimatizace, ústřední topení a koupelna. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Z většiny pokojů je aspoň částečný výhled na moře. Pokoje mají koberec a nachází se v nich dvoulůžková postel nebo kingsize manželská postel. K dispozici jsou i postýlky pro kojence nebo přistýlky. Také je zde sejf a minibar. K dispozici je také mini lednička a varná konvice/kávovar. Na pokoji je připojení k internetu, telefon, televize a WiFi (zdarma). Je možné rezervovat bezbariérové pokoje. V koupelnách je sprchový kout a vana. K dispozici mají hosté také vysoušeč vlasů, kosmetické zrcátko a župan. Je možné rezervovat koupelnu s bezbariérovým přístupem. V objektu jsou nekuřácké pokoje a pokoje pro kuřáky.

Sport/aktivity

V horkých dnech se mohou hosté zchladit a zaplavat si v krytém nebo venkovním bazénu. Hosté mohou odpočívat na slunné terase, kde jsou lehátka a slunečníky. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. V hotelu je možné se věnovat mnoha sportovním aktivitám. Je zde na výběr například tenis, plážový volejbal, volejbal a basketbal. Dále mají hosté na výběr fitness studio a šipky, za poplatek také stolní tenis. V objektu je wellness zóna, kde jsou různé relaxační programy. Hosté si mohou vybrat například spa, saunu, parní lázeň, hammam, kosmetický salon, thalasso procedury a omlazující procedury a za příplatek také masáže. Objekt dále nabízí diskotéku, miniklub a noční klub.

Stravování

V objektu jsou na výběr tyto typy stravování - nocleh se snídaní a polopenze. Podávají se snídaně, obědy a večeře.

Platba kartou

Je možné zaplatit platebními kartami American Express, Visa, Diners Club a MasterCard.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Radisson Blu Resort & Spa Cesme *****
Typ pláže: písčito - oblázková
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 041 045
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-radisson-blu-resort-spa-cesme-izmir-turecko-z1041045/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Turecko

Turecko je zemí Orientu, která vzhledem k poloze na pomezí dvou kontinentů, je přepestrou směsicí a přebohatou pokladnicí kultur, tradic a historie, lákající k poznání. Již při vyslovení jména této země, mnohým z nás se vybaví nekonečné dlouhé pláže a příjemně hřejivé paprsky slunce, klikaté uličky bazarů, přeplněné výlohy místních vyhlášených zlatníků, světoznámé pestrobarevné koberce, kterými své paláce zdobí monarchové po celém světě, smlouvání při nákupech suvenýrů, sladká vůně jasmínu a baklavy pouličního prodejce… Turecko se však pyšní také jednou z nejstarších historií vůbec. Vždyť právě na území dnešního Turecka se vyvíjely nejstarší civilizace lidstva. Postupem času a během let a staletí tak Chetité, Peršané, Trójané, Řekové i Římané a mnohé další civilizace zde zanechali stopy svých kultur a předurčili toto území jedním z nejzajímavějších pro historiky a milovníky dějin vůbec.

Turecko - více informací