Reef Hotel

  Keňa, Mombasa, Nyali Beach

4/5

Reef Hotel

    Keňa, Mombasa, Nyali Beach
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Program
1: ODLET DO PRAHY
Odlet z letiště Praha - Ruzyně, odbavení 2 hodiny před plánovaným odletem.
2: PŘÍLET DO MOMBASY
Přílet do Mombasy. Uvítání a transfer mikrobusem do hotelu dle výbě ru. Pobyt se snídaní, polopenzí, plnou penzí či s programem All Inclusive. Nocleh.
3 - 8: POBYT U MOŘE
Pobyt u moře se snídaní, polopenzí, plnou penzí či s programem All Inclusive. Volno na koupání, opalování, vodní sporty či šnorchlování s pozorováním korálů, které se v hojném počtu vyskytují necelých 500 m od pobřeží, takže během odlivu je možné dojít pěšky až k útesu a pozorovat bohatý podmořský život (boty do vody nutné). Doporučujeme safari a fakultativní vý le ty. Lze navštívit Mombasu a její staroby lé centrum, dále jsou velmi oblíbené výlety na ostrov Wasini s pozorováním delfínů, rybaření a další výlety.
9: ODLET DO PRAHY
Snídaně. Transfer na letiště v Mombase a odlet do Prahy. Přílet do Prahy.
Ceny zájezdů jsou kalkulovány s cenami letenek v optimálních knihovacích třídách, které byly k dispozici v době vytváření katalogu pobytových zájezdů. Pokud není optimální knihovací třída již k dispozici, může se cena letenky a tedy i zájezdu zvýšit. Obecně přitom platí, že čím blíže do odletu bude rezervace provedena, tím vyšší riziko, že cena letenek i zájezdu vzroste.
Popis hotelu Reef Hotel *** 3.5*
Popis

hezký, aktivní hotel se 134 pokoji a je umístěn přímo na pláži, 18 km od letiště v Mombase a pouhých 10 km od centra města

Vybavení

2 restaurace, 3 bary, obchody, 2 sladkovodní bazény a dětský bazén, jacuzzi, dětský klub, diskotéka, kosmetické a kadeřnické služby, masáže a lázně za poplatek, konferenční místnost, prádelna za poplatek, hlídání dětí za poplatek, internetová kavárna. 1,5 km od hotelu se nachází golfové hřiště Nyali.

Pláž

písčitá s výskytem korálů (cca 500 m od břehu). Doporučujeme obuv do vody. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma.

Zábava a sport

centrum vodních sportů (potápění, rybaření, lodě s proskleným dnem, kajaky, šlapadla, windsurfing), tenisové kurty, plážový volejbal, kurty na líný tenis, biliár, vodní aerobik, stolní tenis, šipky, večerní animace (disko, taneční večery, živá hudba, atd.).

Stravování

polopenze, za příplatek plná penze nebo All Inclusive – strava formou bufetu

Vybavení pokojů

koupelna s WC, klimatizace, telefon, trezor za poplatek, TV, balkon

Možnost ubytování 2 dospělých se 2 dětmi na pokoji. Výhled na moře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Reef Hotel ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 254 016
dnes zavřeno

Hodnocení

3. nejlepší hotel v destinaci Mombasa

4/ 5 1 recenzí

Jedota prosinec 2015 Krásná dovolená. Dovolená splnila naše očekávání. Vzhledem k tomu, že jsme chtěli i na safari, tak jsme si našli v ČR nabídky a domluvili si 3 denn... celá recenze

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-reef-hotel-mombasa-kena-z1254016/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Keňa

Podobně jako sousední Tanzanie je i Keňa zárukou nevšedních zážitků během odpočinkové i aktivní dovolené. Západní část země patří horám, východ země se svažuje směrem k Indickému oceánu. Keňa je zemí nekonečných savan, ve kterých můžete pozorovat tradiční zvěř jako lvy, slony, žirafy a zebry. Odpovídá tomu větší množství rezervací a věhlasných národních parků. Nenechte si ujít místní safari v přirozeném prostředí. Pobřeží Indického oceánu je nádhernou oázou tropické idylky. Palmové háje, bělavé pláže, tyrkysové moře, hotelové komplexy v duchu tradiční architektury, to vše a ještě mnohem více čeká na návštěvníky pobřeží. Také pobřežní vody Keni nabízí bohaté možnosti pozorování podmořského světa včetně korálů. Vyzkoušejte destinace jako Malindi nebo Diani Beach.

Od 1. 9. 2017 platí zákaz dovozu igelitových tašek a sáčků do země. V případě porušení tohoto nařízení hrozí cestujícím zadržení místní policií a pokuta ve výši několik desítek tisíc USD.

Keňa - více informací