Bull Reina Isabel & Spa Hotel

  Španělsko, Gran Canaria, Las Palmas

4/5

Hotel Reina Isabel & Spa

    Španělsko, Gran Canaria, Las Palmas
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Hotel je z roku 1965. Hosté mají celkově k dispozici 224 pokojů. Hosté mají k dispozici vstupní halu s recepcí. Do většiny poschodí lze dojet výtahem. Je zde hotelový sejf. Ve společných prostorách se mohou hosté přes WiFi připojit k internetu. V objektu se nachází restaurace a bar. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti. Objekt nabízí pokojovou službu, prádelnu a kadeřnictví. V konferenčním sálu lze pořádat konference, přednášky a jednání.

Ubytování

V pokojích je klimatizace, obývací část a koupelna. K základnímu vybavení většiny pokojů patří balkón. Mnoho pokojů má výhled na moře, který vytváří příjemnou atmosféru. Je možné rezervovat oddělené ložnice. Je možné požádat o přistýlku. Také je zde sejf, minibar a pracovní stůl. Hosté mohou použít ledničku a mini ledničku. Na pokoji je připojení k internetu, telefon, televize, stereo aparatura a WiFi (zdarma). V koupelnách je sprchový kout a vana. K dispozici je také vysoušeč vlasů a župan.

Sport/aktivity

Hotel má bazén a venkovní bazén. Hosté mohou odpočívat na slunné terase, kde jsou lehátka a slunečníky. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. U bazénu se nachází bar, kde je k dostání drobné občerstvení. Hosté se mohou věnovat různým činnostem i uvnitř objektu. Je tu například fitness studio. V objektu je wellness zóna, ve které je spa, sauna, parní lázeň, hammam, kosmetický salon, masáže a solárium.

Stravování

Lze objednat polopenzi. Hosté si mohou vybrat, zda budou chtít snídaně nebo večeře. Na přání je možné připravit vegetariánská jídla.

Platba kartou

Je možné zaplatit platebními kartami American Express, Visa, Diners Club a MasterCard.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Bull Reina Isabel & Spa Hotel ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 10 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 451 955
dnes 8–19 h

Hodnocení

26. nejlepší hotel v destinaci Gran Canaria

4/ 5 1 recenzí

Helena červenec 2015 Hotel Reina Isabel. Velmi kvalitní služby , včetně spa... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

Španělsko

Španělsko zaujímá většinu Pyrenejského poloostrova a jeho součástí jsou i Kanárské ostrovy a Baleáryse známými ostrovy, jako jsou Mallorca, Menorca, Ibiza a Formentera. Kanárské ostrovy jsou celoročně vyhledávanou destinací, poznejte Gran Canarii, Tenerife nebo Fuerteventuru. Největším turistickým lákadlem jsou jednoznačně španělské pláže a bezpočet architektonických a kulturních zážitků, které tato země po celý rok nabízí. Nejatraktivnější pevninské riviéry jsou Costa Brava a Andalusie. Španělsko je i zemí eurovíkendů, turisty lákají hlavně Madrid a Barcelona.

Západní Středomoří zaručuje návštěvníkům stabilní slunečné počasí po celé léto, v jihošpanělské Andalusii dokonce od května do října. Moře je v letních měsících příjemně vyhřáté až na 26 °C.

 

Na Balearských ostrovech byla nově zavedená turistická taxa, která závisí na kategorii hotelu, ve kterém jsou klienti ubytováni:


Výše turistické taxy (včetně daně) je stanovena vládou a závisí na oficiální kategorii ubytovacího zařízení, ve kterém jsou klienti ubytováni.

Hlavní sezónu 1. 5. - 31.10.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 2,20 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 3,30 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 4,40 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 3,30 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 4.40 EUR/osoba/noc

Vedlejší sezóna 1. 11. - 30. 4.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 0,55 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 0,825 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 1,10 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 0,825 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 1,10 EUR/osoba/noc

Turistická taxa je povinná pro všechny osoby nad 16 let, které navštíví Baleárské ostrovy. Klienti, kteří tráví na ostrovech 9 dní a více, platí od 9. dne 50 % z ceny taxy.
Turistická taxa bude vybírána v hotovosti v místě pobytu přímo v ubytovacích zařízeních.

Španělsko - více informací