Residence hotel Acero Rosso

  Itálie, Lombardie, Ponte di Legno

Residence hotel Acero Rosso

    Itálie, Lombardie, Skirama Dolomiti Adamello Brenta, Val di Sole, Ponte di Legno
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

Jedním z nejnavštěvovanějších středisek oblasti Skirama Dolomity je oblíbené a známé Passo Tonale / Ponte di Legno. Střediska jsou od sebe vzdálená 10 km, ale jsou lyžařsky propojená a vzájemně doplňují svoji nabídku sjezdovek. Příznivé sněhové podmínky zaručují 100% pokrytí systémem umělého zasněžování. Celoroční nabídku kvalitního lyžování umožňuje ledovec Presena s nadmořskou výškou 3016 m.n.m., kde najdete černou sjezdovku z Passo Paradiso do Tonale. Starou sedačkovou lanovku na ledovci nahradí letos nově spuštěná kabinová lanovka, která začíná v Passo Paradiso a doveze Vás až do 3000 m.n.m. na vrchol ledovce. Kromě ledovce Preseny nabízí Tonale široký jižní svah, plný spíše středních a méně náročných sjezdovek, vhodných jak pro středně pokročilé lyžaře, tak i pro lyžařské začátečníky. Jednou z nejoblíbenějších červených sjezdovek je sjezdovka Alpino, která spojuje Monte Serodine s navazující sjezdovkou Bleis. Areál Ponte di Legno, orientovaný spíše na severních svazích, pokrývají sjezdovky pro náročnější lyžaře. I zde proběhla inovace a bývalá dvojsedačka na vrchol Casola byla nahrazená čtyřsedačkou, která optimalizuje spojení s vedlejší lokalitou Temú. Pro příznivce adrenalinu je tu široký výběr volného terénu a heliskiing, pro snowboardisty nadstandardní snowpark a na své si přijdou i ti, kteří se chtějí věnovat skialpinismu nebo běžkování. Naopak pro nejmenší lyžaře zde najdete pojízdné koberce a lyžařské školičky. Kromě lyžování můžete využít veřejný bazén, bruslení, jízdu na saních tažených psím spřežením nebo na sněžných skútrech. Pro děti je k dispozici oblíbený snowtubing a pro rodiny výlety na sněžnicích.

Poloha

Nachází se v centru, na pěší zóně městečka Ponte di Legno. Vzdálenost od skiareálu je 600 metrů a zastávka skibusu je 50 metrů - na začátku pěší zóny. Parkování je možné v parkovacích boxech za poplatek nebo na veřejném parkovišti cca 300 metrů od residence.

Ubytování

Vybavenost apartmánů: TV sat. i s radiem, telefon, fén, mikrovlnná trouba Mono 3 = obývací pokoj s kuchyňským koutem a s rozkládacím gaučem pro 2 osoby Bilo 4 = 1 ložnice s manželským lůžkem, obývací místnost s kuchyňským koutem a rozkládacím gaučem pro 2 osoby. Trilo 6 = 2 ložnice s manželským lůžkem nebo s 2 oddělenými lůžky, obývací místnost s kuchyňským koutem a rozkládacím gaučem pro 2 osoby.

Vybavení a služby

Součástí Residence - hotelu je recepce, jídelna na snídaně, bar, výtah, vyhřívaná úschovna lyží a lyžařských bot, úschovna zavazadel, celkové pokrytí Wi-Fi. Možnost trezoru na recepci.

Tip

- široká nabídka svahů všech náročností - bohaté možnosti různých zimních aktivit

Další informace

Vzdálenost z Prahy: cca 770 km 62 km sjezdových tratí Nadmořská výška oblasti/ubytování: 1 155–3 016 m.n.m. / 1 250 m.n.m. Počet vleků a lanovek: 28 Běžecké tratě: 43 km

Stravování

Bez stravy. Snídaně formou bufetu včetně nápojů (za příplatek 10 €/den/os.)

Doprava

Vlastní

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Residence hotel Acero Rosso ***
Vzdálenost od sjezdovky: 850 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 474 675
dnes 8–19 h

Lokalita

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací