Hotel Residence Allegra

Itálie, Lazio, Gaeta

Residence Allegra

  Itálie, Lazio, Gaeta
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis letoviska

Příjemné letovisko a historické městečko Gaeta se nachází v Gaetském zálivu Tyrhénského moře. Mezi jeho nejvýznamnější památky patří zlatem zdobená kaple Cappella d'Oro a gaetský hrad anjou-aragonského původu, který do nedávna sloužil jako obávaná vojenská věznice. K městečku přiléhá písčitá pláž Spiaggia di Serapo, oblíbená i mezi místními. Navštívit můžete také malou pláž Spiaggia di Fontania, v její blízkosti je hned několik jeskyň přístupných pouze po vodě. Na západ od letoviska se rezkládají další písčité pláže Spiaggia dell'Ariana, Spiaggia dell'Arenauta, Spiaggia di San Vito a Spiaggia di Sant'Agostino.

Popis objektu

CASA ALLEGRA je nedávno zrekonstruovaný apartmán v Gaetě, ve druhém patře budovy. Nabízený apartmán je v docházkové vzdálenosti do všech obchodů v centru i na pláž Serapo. Ta je součástí dlouhého pásu pláží se světlým jemným pískem, s malými zátokami a skalními útesy. V blízkosti se nachází svatyně Montagna Spaccata (1 km) nebo jeskyně Sperlonga (15 km). Je praktický pro ty, kteří nemají vůz, autobusová zastávka je nedaleko.  Nabízí ubytování pro 3-4 osoby s vlastním sociálním zařízením, fénem, Wi-Fi, klimatizací, TV, pračkou, balkonem a parkovištěm (100m, za poplatek). 

, Slevy a zvláštní nabídky

sleva 10% při objednávce 7 nocí (mimo období 03.07. - 21.08.)

Vzdálenost od

pláže Serapo 1 km, historického centra 2 km

Pozice objektu v letovisku

rušné místo

Vybavení objektu

Wi-Fi v objektu, ve společných prostorách

Pro děti lze půjčit

dětská židlička, 10 €/týden

Ubytování

apartmán, bilo 4 -

ložnice s manželskou postelí, malá ložnice s jedním lůžkem, obývací pokoj s gaučem a kuchyňským koutem

(max. 4 osoby, počet ložnic 1)
2. patro, balkon, výhled na moře, boční, klimatizace, bez patrových postelí, TV, Wi-Fi na pokoji, lednice, pračka, sprcha, (sprchový kout), fén, parkovací místo, na vyžádání, 45 €/týden, nástupní dny v období do 02.07. a od 22.08. kdykoli, 03.07. - 21.08. sobota, min. pobyt v období do 29.05. a od 04.09. min. 3 noci, 29.05. - 03.07. a 21.08. - 04.09. min. 5 nocí, 03.07. - 21.08. min. 7 nocí, příjezd od 15:00 do 18:00 příjezd po 20:00h příplatek 50€, odjezd od 08:00 do 10:00

Další informace k ubytování od CK

Vnější bazén: neni
Klimatizace: zdarma
Televize: ano
Lednička: ano
Balkón: ano
Internet: ano

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 814 378
dnes 8–19 h

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací