Hotel Bellevue Residence

  Itálie, Valle d'Aosta, Antey Saint André

Cervinia/Zermatt – Rezidence Bellevue

    Itálie, Valle d'Aosta, Antey Saint André, Zermatt / Cervinia
Tento hotel není aktuálně v nabídce
O ubytování

Rezidence leží asi 8 km od Valtournenche a 17 km od Cervinie v Antey Saint André (místní část Fiernaz). Dopravu z údolí ke sjezdovkám ve Valtournenche ev. Cervinii zajišťuje 1x denně autobus CK. Nákup potravin možný při cestě zpět z lyžování. Odlehlost rezidence a z toho plynoucí nemožnost večerní návštěvy restaurací, barů apod. vyvažuje velmi příznivá cena vzhledem k proslulosti a kvalitě lyžařské oblasti. V rezidenci je recepce, bar (do 19 hod.), společenská místnost (zdarma Wi-Fi a mikrovlnka), lyžárna, výtah. Italská norma na vytápění ubytovacích zařízení je 21 °C a v době od 24 do 5 hodin 19 °C.

Stravování
  • Vlastní.
  • Fakultativně je možné objednat snídaně (8 €/den).
Střídání turnusů

Příjezdový ani odjezdový den není lyžařský. Příjezd do střediska v odpoledních hod. Ubytování mezi 17. a 19. hod. Předání apartmánů do 9 hod.

Skipas

6denní skipas Cervinia (Valle d'Aosta, 157 km) v ceně, platí pro skiareál Cervinia a Valtournenche (z toho 2 dny možnost lyžování v ostatních střediscích ve Valle d'Aosta). V ceně 1× lyžování na Monte Rosa a 1× v Courmayeru autobusem. Možnost rozšíření na o 1denní skipas v oblasti Zermatt (CH) dospělý/junior/dítě 35/30/18 €/den. Rozšíření lze provést dle zájmu na místě na libovolné dny, dle povětrnostních podmínek – doporučujeme! Nevratná kauce na skipas – 2 €.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Bellevue Residence **
Vzdálenost od sjezdovky: 800 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 542 511
dnes 8–19 h

Lokalita

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací