Apartmánový dům Furlan

  Itálie, Benátsko, Bibione Spiaggia

5/5

Rezidence Furlan

    Itálie, Benátsko, Bibione, Bibione Spiaggia
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

Velmi oblíbená rezidence pro svou polohu přímo v centru letoviska. Před nedávnem proběhla kompletní rekonstrukce objektu.

Přehled

AP1/4, AP1/5 plážový servis, klimatizace Wi-Fi za poplatek psi malých velikostí akceptováni

Stručná poloha

250 m od široké písečné pláže nachází se v části Spiaggia přímo v centru velké množství obchodů a restaurací

Poloha

Apartmánový dům leží přímo v centru letoviska Bibione Spaggia, proto je výborným výchozím bodem pro večerní procházky po centru letoviska. Pláž je vzdálena 250 m.

Ubytování

Rezidence prošla rekonstrukcí, jedná se o 3. patrovou budovu bez výtahu a ve společných prostorách je za poplatek k dispozici Wi-Fi, parkovací stání pouze pro apartmán AP1/5. Apartmány jsou útulně zažízeny a vybaveny TV, mikrovlnnou troubou, kávovarem na americkou kávu, trezorem, klimatizací. Apartmán pro 4 osoby (AP1/4) - obývací místnost s plně vybaveným kuchyňským koutem, ložnice s manželským lůžkem a 2 lůžky, příslušenství, balkon. Apartmán pro 5 osob (AP1/5) - obývací místnost s plně vybaveným kuchyňským koutem a rozkládacím gaučem pro 2 osoby, ložnice s manželským lůžkem a 1 samostatným lůžkem, příslušenství, balkon.

Apartmán pro 4 osoby (BILO 4)

Obývací místnost s plně vybaveným kuchyňským koutem, ložnice s manželským lůžkem a 2 lůžky, příslušenství, balkon. Je vybaven TV, mikrovlnnou troubou, kávovarem na americkou kávu, trezorem, klimatizací.

Apartmán pro 5 osob (BILO 5)

Obývací místnost s plně vybaveným kuchyňským koutem a rozkládacím gaučem pro 2 osoby, ložnice s manželským lůžkem a 1 samostatným lůžkem, příslušenství, balkon. Je vybaven TV, mikrovlnnou troubou, kávovarem na americkou kávu, trezorem, klimatizací.

Stravování

Vlastní.

Poznámka

V ceně pobytu je plážový servis (1 slunečník a 2 lehátka/apartmán) od 4. řady dále. Kapacita ubytování se operativně upravuje. Nicméně s ohledem na to, že ne všichni partneři zasílají stop stavy, je dané ubytování vždy na vyžádání a zpětné potvrzení.

Doplňující informace

Ubytování vždy na zpětné potvrzení. Byt musí být uklizený (bez odpadků, lahví a krabic, s čistými vnitřními policemi nábytku, s umytým nádobím a prázdnou a rozmrazenou chladničkou a ponecháním otevřených dveří), jinak náklady na úklid ve výši € 40,00 / 80,00. Cena nezahrnuje turistickou daň na cca. 0,80 EUR splatné za každou osobu za noc od 12 let, maximálně na 10 po sobě jdoucích nocí, od 1. května do 30. září.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Apartmánový dům Furlan ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 300 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 054 476
dnes zavřeno

Hodnocení

20. nejlepší hotel v destinaci Benátsko

5/ 5 1 recenzí

Maki červen 2019 Furlan. Naprostá spokojenost jen vyhled do parkoviště bylo zklamání na hlavní třídu by to bylo bez chyby ale .....(vlastně detail)... celá recenze

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-rezidence-furlan-benatsko-italie-z2054476/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací