Hotel Bellecote Residence Odalys

  Francie, Rhône-Alpes, Plagne Bellecote

Residence Bellecote

  Francie, Savojské Alpy, La Plagne - Bellecote
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu
Residence Bellecôte
Popis

Paradiski je jedna z nejoblíbenějších lyžařských oblastí vůbec. Nachází se v srdci francouzských Alp, v údolí Tarentaise a skládá se ze dvou propojených středisek: La Plagne a Les Arcs, která spojuje dvoupatrová lanovka Vanoise Express – největší kabinová lanovka na světě. Střediska jsou propojena od roku 2003. Celá oblast zahrnuje 425 kilometrů sjezdovek s nejvyšším bodem 3417 m n.m., který leží na vrcholu ledovce Bellecôte. Zhruba 70% sjezdových tratí leží v nadmořské výšce přes 2000 metrů a celkový počet sjezdovek je 248. Kromě nadmořské výšky se oblast pyšní vysokým procentem umělého zasněžování, takže o dobré sněhové podmínky nebývá nouze. Pro freeridery jsou zde též výborné možnosti lyžování mimo sjezdové tratě a pro milovníky klasického lyžování je připraveno 160 kilometrů běžeckých stop. Paradiski nabízí osm snowparků, z nichž tři jsou boarder-cross, dva half-pipes a U-rampa. Nabídka apres-ski je také dostačující, ale liší se od místa ubytování. V Plagne Bellecôte se můžete těšit na bazén. Při pobytu v La Plagne je možné navštívit 1,5 kilometru dlouhou olympijskou bobovou dráhu.

Poloha

Bellecôte je oblíbený komplex residencí nacházející se ve středisku La Plagne. Leží v nadmořské výšce 1930 metrů. Středisko obklopuje nádherná okolní příroda a krásné prostředí okolních hor. Je to ideální výchozí místo pro celou oblast Paradiski. Z Bellecôte je také výborné spojení na ledovec Glacier de Bellecôte. Kromě lanovky Vanoise Express oblast propojuje i místní skibus, který se dá využít zdarma. V ceně je venkovní bazén a za příplatek můžete využít saunu a jacuzzi. Nástupy pobytů jsou vyjímečně v neděli a při využití autobusové dopravy je odjezd po 6 nocích a 6 dnech lyžování.

Ubytování

Residence Bellecôte - apartmány pro 5 osob (36 m2) - 2 místnosti: obývací pokoj se třemi lůžky/pohovkami a oddělená ložnice se dvěma lůžky. Účelně vybavená kuchyň s myčkou, ledničkou, el. dvojplotýnkou, kávovarem a mikrovlnnou troubou, WC, koupelna s vanou a sprchou, balkon. Výtah, TV, Wi-Fi (za poplatek)

Vybavení a služby

K vybavení residence patří recepce s Wi-Fi (za poplatek), výtah, úschovna zavazadel a úschovna lyží. K dispozici je vyhřívaný venkovní bazén, fitness, sauna a hammam (za poplatek). Veřejné venkovní i zastřešené parkoviště je za poplatek 60 €.

Tip

Olympijská bobová dráha - jízda ledovým korytem na čtyřbobu nebo na motobobu - nádherná 7 km dlouhá sjezdovka Aiguille Rouge s převýšením 2 km - sjezdová trať pro rychlostní lyžování - tzv. „letmý kilometr“ (za poplatek)

Další informace

Vzdálenost z Prahy: cca 1 150 km

225 km sjezdových tratí / 425 km Paradiski Nadm. výška oblasti: 1 250–3 250 m.n.m. Počet vleků a lanovek: 87 / 141 Paradiski Běžecké tratě: 80 km / 153 km Paradiski

Povinné příplatky

vratná kauce (platební kartou): 300 € / apt.

Stravování

Bez stravy

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Bellecote Residence Odalys *
Vzdálenost od sjezdovky: přímo u sjezdovky

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 350 109
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-residence-bellecote-savojske-alpy-francie-z2350109/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Francie

Francie je největší evropskou zemí a její součástí je i známý ostrov Korsika. Kromě pevninské části ji tvoří i magické ostrovy Martinik, Réunion nebo souostroví Francouzská Polynésie. Hlavním městem je Paříž, romantické město plné života a uměleckých zážitků. Ve Francii díky rozlehlosti jejího území najdete zasněžené vrcholy Pyrenejí a Alp, které jsou označovány rájem pro lyžaře, stejně tak jako kouzelné Azurové pobřeží na jihu země. Každý kout této osobité země vám umožní prožít jedinečné okamžiky. Francie je také rájem eurovíkendů a poznávacích zájezdů. Velmi populární jsou historické památky světového formátu rozeseté po celé zemi od Normandie po Azurové pobřeží. Francie je nejvěhlasnější světovou zemí vína a jednoznačně také cyklistiky.

Francie - více informací