Hotel Oasi Residence Spiaggia Romea Club Villaggio

  Itálie, Emilia Romagna, Lido delle Nazioni

Residence Oasi - Spiaggia Romea

    Itálie, Emilia Romagna, Lido delle Nazioni
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Vybavení

bazén, venkovní bazén, bazén pro děti, parkoviště, zahrádka, dětské hřiště, wi-fi, pes povolen, fitness, wellness, tenisový kurt, TV, trezor, klimatizace, terasa / balkón, animace, polopenze, plná penze, snídaně, větší vila / řadová vilka, apartmán se zahrádkou,

Popis

Prázdninový komplex Villaggio Spiaggia Romea se nachází v deltě řeky Pád poblíž letoviska Lido delle Nazioni v lokalitě Spiaggia Romea, přibližně 200 m od písečné pláže, na kterou vede soukromá cesta piniovým hájem. Rozlehlý areál tvoří dva hotely (Hotel Del Parco a Hotel Superior) a část s apartmány (Residence Oasi), součástí je také velké jezero s loukou a stromy, kde mohou hosté odpočívat nebo se věnovat vodním sportům (šlapadla, kanoe, kajaky, windsurfing).
Residence Oasi nabízí 52 apartmánů typu Bilo (v přízemí) a 26 apartmánů typu Trilo (v 1.patře), všechny s vlastním vchodem, klimatizací, TV, trezorem a wifi.
K dispozici je vstupní hala s recepcí, restaurace a bar, sportovní i dětské hřiště, tři bazény - plavecký, relaxační a dětské brouzdaliště, wifi ve společných prostorách zdarma, posilovna a parkoviště, dále pak animační programy pro malé i velké (v italštině), prádelna na mince, minimarket, za poplatek: půjčovna kol, wellness centrum a jízdárna.
Na pláži, u bazénů a u jezera jsou slunečníky a lehátka zdarma.
Pobyt s pejskem malé až střední velikosti povolen za poplatek 15 - 20 €/den (podle sezony; nutno vyžádat předem, max. 2 malí psi), nechybí ani psí pláž u jezera a cvičiště.
V okrajových termínech možnost zkrácených termínů a jiný nástupní den než je sobota či neděle, u těchto pobytů se na místě platí povinně poplatek 50 €.

Bilo bilo(4)

apartmány v přízemí - obývací místnost s kuchyňským koutem a rozkládacím lůžkem nebo pohovkou, ložnice s dvoulůžkem, koupelna a veranda. Klimatizace, trezor, TV.

Trilo trilo(6)

apartmány v 1.patře - obývací místnost s kuchyňským koutem a rozkládacím lůžkem nebo pohovkou, ložnice s dvoulůžkem a dvoulůžkový pokoj, koupelna a balkon. Klimatizace, trezor a TV.

Vzdálenost k moři: 200[m]

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Oasi Residence Spiaggia Romea Club Villaggio ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 250 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 322 848
dnes 8–19 h

Lokalita

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací