Hotel Residence Palme

  Itálie, Friuli Venezia Giulia, Lignano Pineta

Residence Palme

  Itálie, Benátsko, Lignano
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

Apartmánový dům obklopený zelení se nachází cca 600 m od pláže v dosahu všech potřebných služeb. Centrum klidnějšího letoviska s různými obchůdky, bary a restauracemi vzdáleno cca 1 km. Kousek od ubytování je Parco Hemingway (40.000 m2 zeleně), překrásný rozlehlý park se vzrostlými stromy, kterým vedou cyklostezky a pro děti jsou zde hřiště, aby si mohly bezpečně hrát. V letovisku Lignano Pineta můžete navštívit nový olympijský bazén, vodní ráj Acquasplash, tématický park Gulliverlandia a zábavní park s atrakcemi Luna Park Strabilia.

Pláž

cca 600 m - jemný, zlatavý písek, prostorná, pozvolný vstup do moře.

Strava

vlastní (plně vybavený kuchyňský kout)

Typ ubytování

Každý apartmán má v dotaci TV, myčku, pračku, trezor - použití zdarma, 1 parkovací místo zastřešené nebo parkování v oplocené zahradě. Apartmán BILO pro 4 osoby - obývací pokoj s jídelnou, rozkládacím gaučem pro dvě osoby a kuchyňkou s lednicí a mrazákem, terasu se stolkem a židlemi, 1 ložnici s manželskou postelí, koupelnu se sprchovým koutem a pračkou, společná zahrada.

Fakultativní poplatek

závěrečný úklid vlastní - povlečení vlastní nebo k pronájmu za 1 EUR / os. / den - ručníky vlastní nebo k pronájmu za 1 EUR / 3 ks / den - komplexní pojištění do zahraničí

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Residence Palme ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 600 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 984 587
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-residence-palme-benatsko-italie-z1984587/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací