Hotel Residence Paradiso

Itálie, Emilia Romagna, Bellaria-Igea Marina

Residence Paradiso

  Itálie, Emilia Romagna, Bellaria-Igea Marina, Rimini
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis letoviska

Bellaria těsně sousedí s letoviskem Igea Marina, odděluje je od sebe pouze říčka Uso, proto se občas toto letovisko považuje za jeden celek. Můžete si prohlédnout původní strážní věž Saracena, kde je nyní sbírka lastur, měkkýšů, korýšů i želvích krunýřů pocházejících ze všech moří světa. Rovinatý terén láká k projížďkám na kole, 6 km dlouhá cyklistická stezka vede kolem řeky až do San Mauro Pascoli. Široké, zlaté, dobře vybavené pláže, jež jsou lemovány promenádou, přímo vyzývají k odpočinku a koupání v Jadranském moři. Centrum tvoří pěší zóna příjemně zastíněná platany, která je ideální pro procházky a nákupy. Za letních večerů toto místo žije v restauracích, barech a diskotékách. Místní kuchyně je typická těstovinami tagliatelle, strozzapreti, cappelletti, rybími a masnými pokrmy. Královnou stolu je piadina, která se jí místo chleba, nebo plněná šunkou, sýrem, sardinkami i zeleninou. Typické jídlo je brodetto - rybí polévka s mořskými plody. Za návštěvu stojí nedaleká města Cesenatico, Rimini a  Santarcangelo ve vnitrozemí. Za jasných dnů je vidět asi 40 km vzdálená hora Monte Titano, na níž se rozkládá San Marino. Ve Viserba di Rimini (8 km) na SS 16 Adriatica naleznete tématický park Italia in miniatura, který vás provede italskými krásami.

Popis objektu

Residence PARADISO (Viale Panzini) má strategickou pozici, stojí cca 150 m od pláže i od centra letoviska. Klientům je k dispozici výtah a za poplatek kryté parkovací místo nebo venkovní parkoviště. Apartmány jsou moderně vybavené, mají vlastní sociální zařízení,  pračku, trezor, TV a balkon. 

, Slevy a zvláštní nabídky

14=7 v období 29.04. - 03.06., 27.05. - 10.06. a 02.09. - 23.09.
plážový servis v ceně při objednávce do 28.02., omezený počet míst

Pláž

řada není specifikována, soukromá k objektu

Vzdálenost od

pláže 250 m, centra s obchody 250 m

Pozice objektu v letovisku

rušné místo

Vybavení objektu

prádelna, v residenci Angel, vzdálena cca 500 m

Sport

půjčovna kol, kauce 100 € (zapůjčení je možné v res. Angel)

Ubytování

apartmán, B bilo 4/5 -

ložnice s manželskou postelí a dalším lůžkem, obývací pokoj s rozkládacím dvougaučem a kuchyňským koutem.

()
balkon, bez patrových postelí, TV, trezor, lednice, samostatný mrazák, pračka, trouba, sprcha, (sprchový kout), samostatná garáž, na vyžádání, 40 €/týden, parkoviště, 35 €/týden, s omezenou kapacitou, nástupní dny sobota, min. pobyt standardně 7 nocí, příjezd od 14:30 do 20:00, odjezd od 08:00 do 19:00
apartmán, A trilo 6/7 -

ložnice s manželskou postelí a dalším lůžkem, ložnice se dvěma lůžky, obývací pokoj s rozkládacím dvougaučem a kuchyňským koutem.

()
balkon, bez patrových postelí, TV, trezor, lednice, samostatný mrazák, pračka, trouba, sprcha, (sprchový kout), samostatná garáž, na vyžádání, 40 €/den, parkoviště, 35 €/týden, s omezenou kapacitou, nástupní dny sobota, min. pobyt standardně 7 nocí, příjezd od 14:30 do 19:00, odjezd od 08:00 do 10:00

Další informace k ubytování od CK

Vnější bazén: neni
Klimatizace: za_poplatek
Televize: ano
Lednička: ano
Balkón: ano

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 311 402
dnes 8–19 h

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací