Hotel Residence Solleone

Itálie, Benátsko, Cavallino

Residence Solleone

  Itálie, Benátsko, Cavallino
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis letoviska

Tento poloostrov, vyrůstající směrem od Jesolo Lido ze severu do benátské laguny, je prakticky velkým přírodním parkem protkaným bezpočtem říček a kanálů, rodinnými farmami a nově zbudovanými campingy a prázdninovými vesničkami s nabídkou ubytování v mobilhomech i v apartmánech v zeleni. Cavallino Lido je příkladem citlivého přístupu k přírodě, kde je vedle turistických kapacit pro všechny typy skvělé dovolené vybudováno podél 15 km dlouhé prostorné pláže velké množství turistických a cyklistických stezek a kde místní obyvatelé stále ještě žijí tradičním způsobem života.
Z části zvané Punta Sabbioni je možné se lodí dopravit do historického centra Benátek. Ideální místo pro klidnou dovolenou spojenou s návštěvou historického města.

V sousedním letovisku Jesolo Lido můžete navštívit aquapark Aqualandia, největší vodní park v Itálii, s nejvyšší skluzavkou v Evropě, a to se slevou 4 € pro naše klienty.

V případě, že vlastníte loď nebo člun a chtěli byste si je vzít s sebou na dovolenou, máte nyní možnost kotvení v přístavu Marina del Cavallino.

Připravili jsme pro vás výběr oblíbených ubytování, která je třeba rezervovat brzy, jedná se o stálice, které bývají brzy vyprodané Neodkládejte výběr dovolené v Cavallino Lido

Každý rok přidáváme další možnosti ubytování

Popis objektu

Příjemná residence SOLLEONE (Via Capo Horn) se nachází v klidné části letoviska. Villaggio je součástí přístavního komplexu Marina del Cavallino, který nabízí možnost ukotvení vlastní lodě (za poplatek, ceník k dispozici v CK). Zdarma je zde možné využívat posilovnu, rozlehlý park s dětským hřištěm, hřištěm na fotbal a na košíkovou. Komplex dále nabízí restauraci, bazén, vířivku, půjčovnu lodí a jiných vodních plavidel, diving center atd. Více info zde.
Residence nabízí bazén, dětský bazén, solární terasu s lehátky a parkovací místo pro každý apartmán. Apartmány jsou mezonetové a mají dvojí sociální zařízení, TV, pračku, kávovar, klimatizaci, balkon v patře a zahrádku v přízemí.

Vzdálenost od

pláže 400 m, přístavu 100 m

Bazén

bazén pro dospělé, dětský bazén

Pozice objektu v letovisku

klidné místo

Vybavení objektu

recepce, Wi-Fi v objektu, ve společných prostorách Marina del Cavallino, prádelna, restaurace, na lodi v přístavu, bar, obchůdky, s lodním příslušenstvím, společenská místnost / salonek

Venkovní dispozice

zahrada, prostorný pozemek, uprostřed zeleně, oplocený areál, společný gril / barbecue, v Marina del Cavallino, solární terasa, s lehátky

Minimální počet nocí

standardně 3, kratší pobyt na vyžádání

Děti

dětské hřiště, v Marina del Cavallino

Sport

fitness / posilovna, fotbal, basketbal, půjčovna loděk, potápění

Ubytování

apartmán, trilo 5 -

přízemí: obývací pokoj s gaučem a kuchyňským koutem
patro: ložnice s manželskou postelí, ložnice se dvěma lůžky nebo patrovou postelí

(max. 5 osob, počet ložnic 2)
mezonet, přízemí / 1. patro, vnitřní schodiště, balkon, zahrádka, klimatizace, bez patrových postelí, na vyžádání, TV, lednice, pračka, kávovar, sprcha, (sprchový kout), na vyžádání, bidet, parkovací místo, nástupní dny, na vyžádání kdykoli, standardně sobota, příjezd od 15:00 do 19:00, odjezd od 08:00 do 11:00

Další informace k ubytování od CK

Vnější bazén: nevyhrivany
Klimatizace: zdarma
Televize: ano
Lednička: ano
Balkón: ano
Internet: ano

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 241 390
dnes 8–19 h

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací