Hotel Residence Tuttomare

  Itálie, Abruzzo, Martinsicuro

4/5

Residence Tuttomare

    Itálie, Abruzzo, Palmová riviéra, Martinsicuro
Tento hotel není aktuálně v nabídce
popis
Užijte si skvělou letní dovolenou na Palmové riviéře jen 20 m od pláže!
  • 7 nocí v residenci Tuttomare
  • Ubytování v apartmánech až pro 6 osob
  • Residence v 1. řadě u moře
  • Volná písečná pláž pouhých 20 m od residence
  • WiFi k dispozici (zdarma)
  • Oblíbené ubytování v sezoně 2018
  • Doprava vlastní nebo autobusová
Dovolená v oblasti Abruzzo

Městečko Martinsicuro leží ve střední Itálii v oblasti Abruzzo. Je součástí tzv. Palmové riviéry spolu se sousedními letovisky San Benedetto a Alba Adriatica. Martinsicuro je živější městečko, kde najdete různé bary, restaurace a obchody. Podél pobřeží lemovaného palmami se můžete projíždět na kolečkových bruslích nebo můžete využít širokou nabídku výletů po okolí – např. celodenní výlet do hlavního města Říma, celodenní výlet do blízkého aquaparku Onda Blu.

Oblíbená residence Tuttomare

Komplex 23 apartmánů se nachází v první řadě u moře na okraji letoviska Martinsicuro. Dvoupatrová residence je oddělena od písečné pláže pouze pobřežní komunikací. Centrum je vzdáleno cca 500 m směr Via Roma. V okolí naleznete bary, obchod a restaurace.

Residence je klienty velice oblíbená z důvodu svojí ideální polohy. Klienti mají k dispozici WiFi (zdarma), parkování je možné v okolních ulicích, případně je možné zajistit garážové stání přímo v residenci 30–50 €/týden (nutné vyžádat předem v CK). K dispozici jsou apartmány, které se nacházejí v 1. a 2. patře.

Mono 2/3

Obývací pokoj se 2 rozkládacími pohovkami a kuchyňským koutem, vlastní sociální zařízení, balkon.

Bilo 2/4

Obývací pokoj s rozkládací pohovkou a kuchyňským koutem, ložnice s manželským lůžkem, vlastní sociální zařízení, balkon.

Trilo 4/6

Obývací pokoj s rozkládací pohovkou a kuchyňským koutem, ložnice s manželským lůžkem, ložnice se 2 samostatnými lůžky, vlastní sociální zařízení, balkon. Přímý výhled na moře za příplatek.

Stravování

Stravování probíhá ve vlastní režii. Klienti si mohou vařit v kuchyňském koutu svého apartmánu.

Pláž jen 20 m od residence

Nachází se zde písečné pláže s pozvolným vstupem do vody vhodné nejen pro rodiny s dětmi. Residence Tuttomare je vzdálená cca 20 m od volné pláže, na které je klientům k dispozici venkovní sprcha s teplou vodou.

Důležité informace
  • Check in je možný od 15.00 hod., check out je nutné provést do 9.00 hod.
  • Domácí zvířata nejsou povolena
  • Doprava vlastní i autobusová
  • Cestovat můžete s platným OP
  • Děti musí mít platný OP nebo vlastní cestovní pas
  • Při autobusové dopravě je velmi brzký ranní příjezd a na cestu zpět pozdější odjezd v podvečerních – večerních hodinách.
  • Vratná kauce za apartmán není povinná
  • V apartmánech není povlečení, deky, ručníky, toaletní papír, čistící prostředky, mýdla a utěrky. Tyto věci si v apartmánech klienti zajišťují sami.
  • Povinný poplatek za závěrečný úklid Mono 40 €, Bilo 45 €, Trilo 50 €
  • Pokud je v ubytování WiFi připojení – CK neručí za kvalitu připojení WiFi a za případné výpadky, do pokojů většinou signál WiFi nedosáhne

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Residence Tuttomare **
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 30 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 195 341
dnes 8–19 h

Hodnocení

10. nejlepší hotel v destinaci Abruzzo

4/ 5 14 recenzí

Lenka červenec 2018 Dovolena. Celkem pekny apartman... celá recenze

Hanka srpen 2016 Léto 2016. Velmi se nám líbilo ubytování, apartmán prostorný, pěkný, luxusní balkón, moře teplé, čisté, pláže udržované, dlouhá promenáda s r... celá recenze

Dana srpen 2016 Tuttomare. Dovolená velmi hezká ale pro děti málo vyžití. ... celá recenze

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací