Hotel Resort Levočská Dolina

  Slovensko, Východní Slovensko, Levoča

Resort Levočská dolina

    Slovensko, Slovenský ráj, Východní Slovensko, Levoča
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

Hotelový rezort je umístěný v malebném prostředí Levočských vrchů asi 6 km od Levoče. Rezort se sestává z hlavní budovy s recepcí, restaurací, wellness centrem s vnitřním bazénem, saunou a masážemi (vše za poplatek) a dále dvoupatrovými budovami s pokoji a apartmány rozmístěnými v blízkosti hlavní budovy. Je zde široká nabídka sportovního vyžití - procházky v přírodě, vyjížďky na kolech po množství značených cyklostezek, bowling, stolní tenis. Rezort má vlastní půjčovnu kol i elektrokol. Asi 200 m od rezortu se nachází nově vybudované biokoupaliště s částí pro koupání i částí pro rybolov. Největší předností rezortu je ale jeho poloha v bezprostředním dosahu úžasných památkových center jako jsou Levoča (Unesco), Kežmarok (Unesco), Spišská kapitula a Spišský hrad (Unesco), ale i přírodních krás Vysokých Tater (40km do Tatranské Lomnice), Pieniny (50km do Ždiaru), projížďka po řece na pltích (Červený Kláštor 75km) i návštěva termálních koupališť (Aquapark Poprad 30km, Termální koupaliště Vrbov 25km).

Ubytování

Ubytování je zajištěno v pokojích s možností jedné nebo dvou přistýlek. Všechny pokoje jsou vybaveny televozorem se satelitním připojením a vlastním sociálním zařízením. Za příplatek je možno vyžádat ubytování v apartmánu pro 3-5 osob. Děti do 3 roků bez nároku na lůžko a stravu jsou zdarma.

Stravování

Pobyt v rezortu je zajištěn s polopenzí, která je podávána ve stylové restauraci s terasou a krásnými výhledy. Jedná se o snídaně formou bufetu a večeře, které jsou dvouchodové a s výběrem ze 2-3 hlavních jídel. Nápoje k večeři nejsou zahrnuty v ceně.

Doprava

vlastní

Způsob prodeje

na vyžádání

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 285 853
dnes 8–19 h

Slovensko

Naši východní sousedé se mohou pochlubit zejména nádhernou přírodou vysokých pohoří. Vysoké Tatry mají povahu velehor a tomu odpovídá jejich majestátnost. Krása hor vynikne jak v zimě, kdy se promění v lyžařský ráj, tak v létě, kdy lze podnikat jednu túru za druhou po dobrodružných horských stezkách. Na různé sportovní aktivity během celého roku navazuje bohatý wellness program místních hotelů a lázní. Slovensko, to nejsou jenom vysoké hory, jižní část země v Dunajské nížině je vyhlášenou oblastí termálních lázní a wellness komplexů. Turistickým lákadlem je i hlavní město Bratislava. Kromě místního hradu je hlavním cílem také velkolepý Dunaj. Na Slovensku na vás čeká prostředí podobné našemu, podobné ceny a odpadá také jakákoliv jazyková bariéra. Vyzkoušejte Slovenskou republiku jako zajímavý a neokoukaný cíl dovolené.

Slovensko - více informací