Hotel Rezidence Chantemerle - Haut

Francie, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Chantemerle

Rezidence Chantemerle-haut

  Francie, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Serre Chevalier, Chantemerle, Saint-Chaffrey
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Doprava

Vlastní. Za příplatek lze v některých termínech (leden, březen) objednat autobusovou dopravu. Informujte se v našich kancelářích.

Hodnocení CK - popis 1

+ Vynikající lyžařské terény. + Široká nabídka vyžití po lyžování. + Nejdelší sjezdovka Evropy. + Středisko opravdu pro každého. - Obtížnější sjezdovky jsou dále od ubytování.

Místo pobytu a poloha

Chantemerle (Serre Chevalier 1350) - zhruba uprostřed Serre-Che leží jedno ze čtyř hlavních center celé oblasti, které je díky navzájem propojenému systému lanovek a sjezdovek ideálně položené. Různé rezidence se nacházejí asi 400 m od sjezdovek a lanovek. Za příplatek lze zajistit ubytování blíže sjezdovkám a vlekům (do 400 m).

Slevy

• První moment a poukázky

Popis stravovaní

Vlastní s možností vaření ve vybavené kuchyňce.

Ubytovaní a vybavení

Standardní rezidence nabízí ubytování ve studiích a apartmánech s kompletně zařízenou kuchyní, koupelnou/WC, některé jsou s balkónem. 1 pokojová studia pro 2-4 osoby, ST-2 (cca 15 m2), ST-4 (cca 25 m2) a 2pokojové apartmány APT-6 (cca 30 m2) pro 6 osob s balkónem. Parkování: venkovní zdarma, kryté za poplatek

Skipas

Skipas Serre Grande Che platí na celou oblast Serre Chevalier (250 km sjezdovek) včetně skibusu a dále na 1 den v každém ze středisek tzv. Velké Galaxie: Les 2 Alpes, Alpe d´Huez, Puy-Saint-Vincent a Mléčná Dráha (Sestriere). Mezi těmito středisky není skibusové spojení. Nevyžaduje se foto ani kauce.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 138 734
dnes 8–19 h

Francie

Francie je největší evropskou zemí a její součástí je i známý ostrov Korsika. Kromě pevninské části ji tvoří i magické ostrovy Martinik, Réunion nebo souostroví Francouzská Polynésie. Hlavním městem je Paříž, romantické město plné života a uměleckých zážitků. Ve Francii díky rozlehlosti jejího území najdete zasněžené vrcholy Pyrenejí a Alp, které jsou označovány rájem pro lyžaře, stejně tak jako kouzelné Azurové pobřeží na jihu země. Každý kout této osobité země vám umožní prožít jedinečné okamžiky. Francie je také rájem eurovíkendů a poznávacích zájezdů. Velmi populární jsou historické památky světového formátu rozeseté po celé zemi od Normandie po Azurové pobřeží. Francie je nejvěhlasnější světovou zemí vína a jednoznačně také cyklistiky.

Francie - více informací