Hotel La Cime

  Francie, Rhône-Alpes, Val Thorens

Rezidence Cime

  Francie, Auvergne-Rhône-Alpes, Francouzské ledovce, Les 3 Vallées, Rhône-Alpes, Mont de Peclet (ledovec), Val Thorens
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Skipas

Lyžařská permanentka není zahrnuta v ceně pobytu a klienti si ji kupují sami na místě. Informace a veřejné ceny najdete u popisu střediska.

Místo pobytu a poloha

Val Thorens (2.300 m), nejvýše položené lyžařské středisko Evropy světového jména, účelově vystavěné pro milovníky lyžování. Rezidence se nacházejí v blízkosti vleků a sjezdových tratí.

Ubytovaní a vybavení

Různě vybavené apartmánové rezidence s byty kategorií standard, cofmort a superiér. Jednopokojová studia pro 2-4 osoby, dvoupokojové apartmány pro 6-8 osob, třípokojové apartmány pro 10 osob. Ve všech bytech je obývací prostor s kompletně vybaveným kuchyňským koutem (lednice, sporák, trouba, případně myčka nádobí), rozkládacím gaučem pro dvě osoby nebo dvěma samostatnými pohovkami, koupelna, WC, některé s balkonem nebo verandou. U větších studií dále 1 další postel nebo palanda, v apartmánech může být kabina s patrovou postelí, vícepokojové disponují ložnicemi s manželskou postelí nebo dvěma samostatnými lůžky, případně i palandou. Název a polohu konkrétní rezidence se dozvíte během rezervace. Parkování: kryté i venkovní parkování za poplatek. Uvedené ceny platí pro standardní studia a apartmány, ceny dražší kategorie comfort a superiér sdělíme na vyžádání.

Popis stravovaní

Vlastní s možností vaření ve vybavené kuchyňce.

Slevy

• První moment a poukázky

Doprava

Pobyty s vlastní dopravou, ve vybraných termínech je možné zajistit dopravu autobusem.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 157 829
dnes 8–19 h

Francie

Francie je největší evropskou zemí a její součástí je i známý ostrov Korsika. Kromě pevninské části ji tvoří i magické ostrovy Martinik, Réunion nebo souostroví Francouzská Polynésie. Hlavním městem je Paříž, romantické město plné života a uměleckých zážitků. Ve Francii díky rozlehlosti jejího území najdete zasněžené vrcholy Pyrenejí a Alp, které jsou označovány rájem pro lyžaře, stejně tak jako kouzelné Azurové pobřeží na jihu země. Každý kout této osobité země vám umožní prožít jedinečné okamžiky. Francie je také rájem eurovíkendů a poznávacích zájezdů. Velmi populární jsou historické památky světového formátu rozeseté po celé zemi od Normandie po Azurové pobřeží. Francie je nejvěhlasnější světovou zemí vína a jednoznačně také cyklistiky.

Francie - více informací